Σύμη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τον Μάικλ Μόσλεϊ – Έφυγε από το Πεδί και κατευθύνθηκε προς το βουνό

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 67χρονου παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, που εξαφανίστηκε πριν τέσσερις ημέρες στη Σύμη. Στο νησί βρίσκεται η σύζυγός του αλλά και τα τέσσερα παιδιά του, που περιμένουν να μάθουν για τον εντοπισμό του.


Νέο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας δείχνει έναν άνδρα που εκτιμάται ότι είναι ο Μόσλεϊ στο νησί. Τα πλάνα δείχνουν τον Μόσλεϊ να περπατά με μια ομπρέλα δίπλα στη μαρίνα του χωριού Πέδι την Τετάρτη, ημέρα της εξαφάνισής του και να κατευθύνεται προς το βουνό.

Τα πλάνα φέρεται να δείχνουν την τελευταία γνωστή θέαση του 67χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη του γνωστού τηλεοπτικού γιατρού χάθηκαν την Τετάρτη 5 Ιουνίου.

Ο Μάικλ Μόσλεϊ έφτασε στην Ελλάδα μαζί με την σύζυγό του την Δευτέρα και μετέβησαν την Τρίτη στην Σύμη, για να φιλοξενηθούν από φιλικό τους ζευγάρι το οποίο έχει σπίτι στο νησί.


Μαζί με ένα ακόμα ζευγάρι από την Βρετανία το πρωί της Τετάρτης πήγαν με θαλάσσιο ταξί στην παραλία του Αγίου Νικολάου.


Ο αγνοούμενος, 13:30 αποφάσισε να επιστρέψει με τα πόδια, καθώς είχε κουραστεί στην παραλία. Οι υπόλοιποι γύρισαν με το θαλάσσιο ταξί το απόγευμα. Τότε, διαπίστωσαν ότι ο 68χρονος δεν ήταν στο σπίτι και άρχισαν να τον αναζητούν.

Φωτογραφία από κάμερα ασφαλείας με ώρα 13:50 το μεσημέρι της Τετάρτης επιβεβαιώνει αυτόπτες μάρτυρες που υποστήριζαν ότι είχαν δει τον 67χρονο κοντά στη στάση λεωφορείου στο χωριό Πέδι.

Η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, στην οποία συμμετέχουν ελικόπτερα και μη επανδρωμένα αεροσκάφη, συνεχίζεται.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *