Σύγκρουση φορτηγού με τρένο στη Χαλκίδα: «Έσκασε το λάστιχο» είπε ο οδηγός της νταλίκας, ο οποίος συνελήφθη – Αρνητικοί στο αλκοτέστ οι δυο οδηγοί


Ένα σοκαριστικπο ατύχημα έγινε το μεσημέρι (30.7.2024) στην Αυλίδα της Χαλκίας όταν φορτηγό έπεσε πάνω σε τρένο σε διάβαση με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά τρεις άνθρωποι (έναν ενήλικας και δύο ανήλικα αγόρια 12 και 16 ετών_.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τόσο ο οδηγός του φορτηγού, όσο και του τρένου δεν βγήκαν θετικοί στο αλκοτεστ που τους έγινε στη Χαλκίδα. Ωστόσο ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη σύμφωνα με την ΕΡΤ, κατηγορούμενος για επικίνδυνες παρεμβάσεις στις συγκοινωνίες, βάσει του υπ. αρθμ. 291 άρθρου του Ποινικού Κώδικα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ιδιοκτήτης της εταιρείας του φορτηγού, ανέφερε πως ο οδηγός του είπε ότι του έσκασε το λάστιχο και σταμάτησε κοντά στις γραμμές του τρένου. Μετά από 4 λεπτά πέρασε το τρένο και «βρήκε» πάνω στην γωνία του κοντέινερ που μετέφερε το φορτηγό με αποτέλεσμα να διπλώσει η νταλίκα.

Οι τραυματίες είναι σε καλή κατάσταση και η υγεία τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *