Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των τεσσάρων που διακινούσαν ναρκωτικά σε σχολεία της Πάτρας

Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών στην Πάτρα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των 4 ατόμων που πουλούσαν ναρκωτικά στα σχολεία.


Πρόκειται για τον 21χρονο Άγγελο Γκοτσούλια του Αναστασίου και της Κωνσταντίνας, τον 23χρονο Αλβανό Arber Rexha του Ajet και της Roza, τον 20χρονο Δημήτριο Λάζαρη του Βασιλείου και της Ιωάννας και τον 20χρονο Ιωάννη- Παναγιώτη Μπουζινέκη του Αθανασίου και της Άννας. Επιπλέον, έχουν συλληφθεί και τέσσερις ανήλικοι ηλικίας 14, 15, 17 και 17 χρόνων.

Η εγκληματική οργάνωση φέρεται ότι έκανε τουλάχιστον 65 αγοραπωλησίες κάνναβης, κοκαΐνης και MDMA τους τελευταίους δύο μήνες στην Πάτρα. Σε βάρος των δώδεκα μελών της έχουν ασκηθεί διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό τη διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών από ενήλικο σε ανήλικα πρόσωπα, βία κατά υπαλλήλων και παράβαση τα νόμου για τα όπλα.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών βρήκαν και κατάσχεσαν, μέσα σε σχολικό συγκρότημα Γυμνασίου – Λυκείου στην Πάτρα 80 γραμμάρια κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και τρεις συσκευασίες με έτοιμες μικροποσότητες κάνναβης για χρήση.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *