Σοκ στη Βέροια: Νεκρό βρέφος έξι μηνών – Συνελήφθη η 37χρονη μητέρα του

Τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Ημαθία, όπου ένα βρέφος 6 μηνών διακομίσθηκε στο νοσοκομείο χωρίς να εμφανίζει σημάδια ζωής.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, συνελήφθη η 37χρονη μητέρα του, η οποία κρατείται για ανθρωποκτονία. Το 6 μηνών βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας από τον παππού και τη γιαγιά του. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το βρέφος ήταν νεκρό.

H μητέρα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ, φέρεται ότι χτύπησε το βρέφος μπροστά στα μάτια των άλλων δύο παιδιών της, τα οποία στη συνέχεια κάλεσαν σε βοήθεια. Απέναντι από την οικία τους, στο Μακροχώρι Ημαθίας, διαμένει η ξαδέρφη της 37χρονης μαζί με τον πατέρα της και άμεσα έφτασαν στο σημείο, αντικρίζοντας το βρέφος σε αιμόφυρτη κατάσταση.

Όπως έγινε γνωστό, η οικογένεια ζει στο Μακροχώρι Ημαθίας, ενώ μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής αναφέρουν ότι η 37χρονη έχει παρελθόν νοσηλείας σε ψυχιατρική δομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο παππούς και η γιαγιά του βρέφους προσήλθαν στο νοσοκομείο σε κατάσταση αλλοφροσύνης, κρατώντας στην αγκαλιά τους το αγοράκι 6 μηνών, παιδί της κόρης τους. Το βρέφος ήταν εμφανώς κακοποιημένο, ενώ όταν έφτασε στο νοσοκομείο δεν είχε σφυγμό.


Τα αιτία θανάτου δεν γίνει γνωστά και η νεκροψία-νεκροτομή θα πραγματοποιηθεί αύριο στη Θεσσαλονίκη.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *