Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Το μπάτσελορ μετατράπηκε σε αιματοκύλισμα – 3 τραυματίες, ο ένας σοβαρά

Μια νύχτα διασκέδασης εξελίχθηκε σε αιματοκύλισμα μετά από πυροβολισμούς που έπεσαν έξω από κλαμπ στο Γκάζι νωρίς σήμερα το πρωί με θύματα 3 Κρητικούς που νοσηλεύονται στο «Γεννηματάς».


Λίγο μετά τις 07:00 το πρωί, ένα μαύρο τζιπ – πιθανότατα χωρίς πινακίδες – σταμάτησε έξω από το κλαμπ S-Cape στο Γκάζι και οι δράστες άνοιξαν πυρ. Από τους πυροβολισμούς – 7 στο σύνολο και σχεδόν εκ επαφής – τραυματίστηκαν 3 άνδρες από την Κρήτη που βρέθηκαν στην Αθήνα για ένα μπάτσελορ και οι οποίοι είχαν βγει από ένα άλλο μαγαζί και πήγαιναν στο κλαμπ για να συνεχίσουν τη βραδιά τους.

Πρόκειται για δύο 28χρονους και έναν 33χρονο. Ο ένας 28χρονος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι ενώ οι άλλοι 2 είναι αδέρφια.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο δράστης φέρεται να λογομάχησε με τους 3 άνδρες και άνοιξε πυρ. Άνδρες της ΕΛΑΣ έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για το τζιπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του τζιπ δεν μπορούσε να διασχίσει τον συγκεκριμένο δρόμο, καθώς είχε πάρα πολύ κόσμο. Στη συνέχεια φέρεται να προκλήθηκε καβγάς, ο οδηγός κατέβηκε από το όχημα και πυροβόλησε με 9αρι όπλο.


Από το σημείο έχουν συλλεχθεί 4 κάλυκες ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου.


Τη στιγμή των πυροβολισμών, φέρεται να ήταν μπροστά και ο πορτιέρης του κλαμπ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Αρχές εκτιμούν πάντως πως δεν αποκλείεται στόχος των δραστών να ήταν το κλαμπ, και οι τρεις τραυματίες να βρέθηκαν στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή. Στο ίδιο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης το περασμένο καλοκαίρι είχε σημειωθεί ακόμη ένα αιματηρό περιστατικό, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός Αλβανού, με το κίνητρο των δραστών να παραμένει άγνωστο.

Οι Αρχές ερευνούν το σημείο, στην οδό Ιάκχου στο Γκάζι, ενώ αναμένεται να πάνε στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» για να πάρουν καταθέσεις από τα θύματα.

«Κάποιοι πυροβολισμοί έπεσαν γύρω στις 07:10 – 07:15, εμείς δουλεύαμε εδώ, δεν είδαμε τι έγινε ακριβώς. Αν δεν κάνω λάθος, ακούσαμε 3 -4 πυροβολισμούς», δήλωσε ένας εργαζόμενος σε μαγαζί κοντά στο γνωστό κλαμπ που συνέβη το περιστατικό.


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *