Δολοφονία στη Σαλαμίνα: Ξέσπασε η μητέρα της 43χρονης που δολοφονήθηκε από τον 71χρονο: «Η κόρη μου τον συντηρούσε – Με πήρε το παιδί μου και μου είπε: Σώσε με, μ’ έχει σκοτώσει»

 

Ξέσπασε και συγκλόνισε η μητέρα της 43χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στην Σαλαμίνα από τoν 71χρονο σύντροφό της.
 
Η μητέρας της 43χρονης μίλησε σήμερα (6.12.2023) στην εκπομπή “Tlive” και διέψευσε όσα ισχυρίστηκε ο 71χρονος στους αστυνομικούς ότι η σύντροφος του είχε άλλη σχέση.
 
Από την άλλη, αποκάλυψε ότι η 43χρονη συντηρούσε τον 71χρονο, ενώ τόνισε ότι την περασμένη Παρασκευή λίγες μέρες πριν την χθεσινή δολοφονία, η κόρη της την πήρε τηλέφωνο και τηξς ζητούσε βοήθεια.
 
“Λένε πράγματα που δεν ευσταθούν καθόλου. Ένας άνθρωπος που τον είχαμε ενάμιση χρόνο εδώ πέρα, τον ταΐζαμε, τον ποτίζαμε, τον προσέχαμε σαν τα μάτια μας, όλη μου η οικογένεια. Άμα τον κοιτάξω, θα του πω “τι σου κάναμε;”. Το παιδί μου καθόταν κερί αναμμένο, παρόλη τη διαφορά ηλικίας που είχαν. Του φερόταν άψογα. Είχε το παιδάκι της 15 χρονών. Το πρόσεχε σαν τα μάτια της. Δεν είχε φύγει ποτέ μόνη της από το σπίτι. Πείτε μου πόσο καλός άνθρωπος είναι, που πήρε από την τσάντα της όλα της τα λεφτά, όλες της τις κάρτες, γιατί το έκανε αυτό; Ένας τρισάθλιος είναι.

Την Παρασκευή το βράδυ με παίρνει το παιδί μου και μου λέει “μαμά μου σώσε με. Με έχει σκοτώσει”. Και φεύγω εγώ από εδώ και παίρνω την αστυνομία. Παίρνω το παιδί μου σε άθλια κατάσταση, κλείνουμε το σπίτι και πάμε στην αστυνομία…”.

Ο 71χρονος, που συνελήφθη χθες στο Κερατσίνι για την δολοφονία στη Σαλαμίνα παρουσιάστηκε σήμερα στα δικαστήρια Πειραιά και ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.
 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *