Λάρισα: Οδηγήθηκε στην ανακρίτρια ο 53χρονος που ξυλοκόπησε βάναυσα τη σύζυγό του – «Γιατί το έκανες;»

 

Στην ανακρίτρια Λάρισας οδηγήθηκε πριν από λίγο σήμερα ο 53χρονος επιχειρηματίας ο οποίος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε με άγριο και βάναυσο τρόπο την αστυνομικό – σύζυγό του και αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.


Ο 53χρονος ήταν αμίλητος κατά την είσοδό του στο κτίριο των γραφείων της ανακρίτριας.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ μια γυναίκα που ήταν έξω από το γραφείο, του φώναξε όταν τον είδε εκεί: «Γιατί το έκανες;», αλλά ο 53χρονος δεν απάντησε.

Εν τω μεταξύ την υπεράσπιση του 53χρονου ανέλαβε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας ο οποίος σε ανακοίνωσή του ζητά να μην απολογηθεί σήμερα ο πελάτης του, καθώς ο ίδιος δεν μπορεί να είναι στη Λάρισα λόγω άλλης δίκης στην οποία συμμετέχει στη Σάμο, υποστηρίζοντας ότι αυτό μπορεί να γίνει μέχρι αύριο, Τρίτη, τα μεσάνυχτα.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι 53χρονος θα υποστηρίξει, ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τη σύζυγό του, ενώ θα ισχυριστεί ότι ένα μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο της 43χρονης αστυνομικού ήταν εκείνο που προκάλεσε την οργή και την άγρια επίθεση σε βάρος της.


Ο 53χρονος για να δικαιολογήσει τον άγριο ξυλοδαρμό που διέπραξε με τα χέρια του φέρεται να είπε στους αστυνομικούς όταν τον συνέλαβαν, ότι «ήμουν μεθυσμένος και δεν κατάλαβα ότι τη χτύπησα τόσο πολύ».


Τα τραύματα της αστυνομικού

Η αξιωματικός της αστυνομίας νοσηλεύεται με πολύ σοβαρά τραύματα στα νεφρά, στην σπλήνα, στα πλευρά και το πρόσωπο. Οι γιατροί, δε, του γενικού νοσοκομείου της Λάρισας, δήλωσαν σοκαρισμένοι κυρίως από την αγριότητα των χτυπημάτων που δέχτηκε από τον σύζυγο της.

Μιλώντας στην ΕΡΤ η αστυνομικός περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του συζύγου της λέγοντας, επίσης, ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που την χτύπησε αν και στο παρελθόν είχε δεχθεί απειλές για αυτό και είχε προχωρήσει σε μήνυση.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *