Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση του 33χρονου – Τι ερευνούν οι Αρχές

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 33χρονος Κρητικός, ο ένας εκ των τριών που το Σάββατο τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς που έριξαν δύο άγνωστοι άνδρες εναντίον τους έξω από κλαμπ στο Γκάζι.


Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο ένας εκ των τριών τραυματιών, ο 33χρονος είναι πατέρας δύο παιδιών και είχε παντρευτεί πολύ πρόσφατα. Στην περίπτωση του ο δράστης φέρεται να τον πυροβόλησε στην πίσω πλευρά του κεφαλιού.

Οι άλλοι δύο, ο αδερφός του και ο φίλος τους, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν βληθεί, ο πρώτος στο μάγουλο με διαμπερές τραύμα και ο δεύτερος βλήθηκε στη γνάθο με έξοδο της σφαίρας από το δεξί αυτί.

Ο 33χρονος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση χθες, με το που έφθασε το νοσοκομείο και έκτοτε νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με τους γιατρούς, σύμφωνα με το Mega, να κρίνουν ότι η κατάστασή του είναι εξαιρετικά κρίσιμη αλλά σταθερή, ενώ υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί και δεύτερη χειρουργική επέμβαση.

Στο μεταξύ η ΕΛΑΣ εξετάζει βίντεο που έχει στα χέρια της από το περιστατικό, ενώ έχει λάβει καταθέσεις από τον 28χρονο που νοσηλεύεται στη ΜΑΦ, αλλά και από τους υπόλοιπους της παρέας των Κρητικών.


Οι Αρχές, όπως αναφέρουν πληροφορίες, εκτιμούν πως πρόκειται για άτομα που έχουν εμπλακεί ξανά σε παράνομες πράξεις τέτοιου είδους


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *