Πήλιο: Θρίλερ με το θάνατο του τουρίστριας – Ήταν νεκρή ώρες πριν δηλωθεί ο θάνατός της

Συναγερμό σήμαναν στις Αρχές τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τον θάνατο μίας μεσήλικης Γερμανίδας τουρίστριας, πριν 11 ημέρες, καθώς έδειξαν ότι δέχθηκε σφαίρα στην πλάτη της.


Η γυναίκα, όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, παραθέριζε σε παραθαλάσσιο χωριό του Νοτίου Πηλίου και εντοπίστηκε νεκρή στην παραλία.

Αρχικά, ο θάνατός της αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια, ωστόσο διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Λόγω φόρτου εργασίας, το πόρισμα της Ιατροδικαστικής υπηρεσίας βγήκε μόλις προχθές. Το αποτέλεσμα έδειξε ότι η γυναίκα είχε δεχθεί σφαίρα 22mm από πιστόλι μικρού διαμετρήματος, με την θέση εισόδου να προσδιορίζεται στην πλάτη.

Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση των Αρχών. Χθες οι αστυνομικοί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για να εντοπιστεί ο δράστης, που όμως παραμένει άγνωστος. Έγιναν έλεγχοι σε σκάφη, ποιμνιοστάσια και κατοικίες για να βρεθεί το όπλο, όμως δεν υπήρξε αποτέλεσμα.


Ήταν νεκρή 4-5 ώρες πριν δηλωθεί ο θάνατός της

Η γυναίκα κατέληξε πριν 11 μέρες, όταν έκανε διακοπές στη Μηλίνα, παραθαλάσσιο χωριό του Πηλίου. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η τουρίστρια ήταν νεκρή 4-5 ώρες πριν ο άνδρας της δηλώσει τον θάνατό της. Από την παραλία της Μηλίνας μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, που αποδόθηκε σε αιφνίδια αίτια.


Όπως προβλέπει η διαδικασία, το πτώμα της μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας. Ωστόσο η μεταφορά έγινε με αρκετές ημέρες καθυστέρησης λόγω φόρτου εργασίας. Η νεκροτοψία – νεκροτομή προκάλεσε ανατροπή στην υπόθεση, καθώς διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός της οφείλεται σε ανθρωποκτονία.

Αμέσως μόλις έγιναν γνωστά τα αίτια του θανάτου ξεκίνησαν από την αστυνομία έρευνες, που είναι επικεντρωμένες στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *