Ομόνοια: Συνελήφθη ξανά ο 63χρονος παιδόφιλος – Βρέθηκαν ναρκωτικά στο σπίτι του

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ξανά ο 63χρονος παιδόφιλος που ζητούσε ερωτικό ραντεβού από 14χρονη και συνελήφθη στην Ομόνοια, καθώς ναρκωτικά χάπια βρέθηκαν στο σπίτι του στο Κιάτο.


Υπενθυμίζεται πως ο 63χρονος, μετά τη σύλληψή του στην Ομόνοια, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, ενώ είχε αφεθεί ελεύθερος ύστερα από εντολή του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από έρευνα αστυνομικών σε σπίτι που διατηρεί σε ένα χωριό έξω από το Κιάτο και στο οποίο βρέθηκε όταν έφυγε από την Αθήνα αφού αφέθηκε ελεύθερος, βρέθηκαν ναρκωτικά χάπια, που οδήγησαν στην εκ νέου σύλληψη του.

Σημειώνεται ότι εκκρεμεί η κατάθεση της 12χρονης από τον Κολωνό η οποία αναγνώρισε τον 63χρονο ως έναν από τους άνδρες με τους οποίους συναντήθηκε στο παρελθόν.

Ο 63χρονος παιδόφιλος της Ομόνοιας, είχε καταδικαστεί το 1998 για βιασμό, ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες, έβαζε αγγελίες σε εφημερίδες με την πρόφαση ότι ζητούσε μπέιμπι σίτερ και όταν οι ενδιαφερόμενες πήγαιναν σπίτι του στην περιοχή των Πετραλώνων, εκείνος προσπαθούσε να τις βιάσει.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *