Είχε καταδικαστεί για βιασμό ο 63χρονος παιδόφιλος πιάστηκε στην Ομόνοια

 

Ο 63χρονος παιδόφιλος που συνελήφθη στην Ομόνοια, έπειτα από προσπάθεια να προσεγγίσει 14χρονη για να την κακοποιήσει σεξουαλικά και είχε κάνει κι άλλα τέτοια αποτρόπαια πράγματα στο παρελθόν με άλλα ανήλικα κορίτσια φαίνεται να είχε καταδικαστεί το 1998 για βιασμό.


Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο 63χρονος έβαζε παλαιότερα αγγελίες σε εφημερίδες με το πρόσχημα ότι έψαχνε baby sitter.

Με τον τρόπο αυτό παρέσερνε νεαρές γυναίκες στο σπίτι του στα Πετράλωνα και προσπαθούσε να τις βιάσει.

Μάλιστα, τουλάχιστον σε μία περίπτωση τα κατάφερε, με το θύμα να βρίσκει το θάρρος και να καταγγέλλει τον βιασμό στην αστυνομία. Ο 63χρονος είχε καταδικαστεί το 1998 για τον βιασμό της ανυποψίαστης γυναίκας, όπως ανέφερε το δημοσίευμα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως μετά την αποκάλυψη και τη δημοσιοποίηση του βίντεο από την Ομόνοια, και η 12χρονη από τον Κολωνό που υπέμενε τις άρρωστες διαθέσεις ανδρών για μήνες, αναγνώρισε τον 63χρονο ως έναν από τους βιαστές της.


Σήμερα, Τρίτη (13.6.2023) η 12χρονη αναμένεται να πάει στο τμήμα της περιοχής, που διαμένει μαζί με την θεία της, για να κάνει την επίσημη αναγνώριση.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *