Ο 50χρονος στην Κρήτη που επί τρία χρόνια ασελγούσε στο βαφτιστήρι του θα περάσει τα σίδερα της φυλακής

Σήμερα, Μ. Παρασκευή (03.05.2024), ο 50χρονος δράστης παρουσιάστηκε μπροστά στον ανακριτή για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τις πράξεις του. Επιπλέον, παραδέχτηκε ότι διέπραξε βιασμό δύο φορές ενάντια στο βαφτιστήρι του όταν αυτό ήταν ανήλικο, ισχυριζόμενος ότι το παιδί ήθελε αυτές τις πράξεις.


Η καταγγελία για βιασμό έγινε από τον νεαρό στο Γραφείο Ανηλίκων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου Κρήτης. Όπως κατήγγειλε, ο νονός του τον βίαζε από 9 ετών.

Την ίδια ώρα, ο δράστης ανέφερε ενώπιον της ανακρίτριας ότι δεν παρενόχλησε ποτέ τα κορίτσια. ο 50χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, μετά την απολογία του κατηγορούμενου.

Η υπόθεση έγινε γνωστή μετά από καταγγελία που έκανε ο 18χρονος πως ο νονός του τον κακοποιούσε σεξουαλικά την περίοδο από το 2006 έως το 2010 δηλαδή από τα 9 του χρόνια μέχρι τα 12.

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του, μετά από έρευνα στο σπίτι του, που εντοπίστηκε κάρτα μνήμης, η οποία περιείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας και απεικονίζονταν ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκου.


Το υλικό που εντοπίστηκε, αφορά στο χρονικό διάστημα από το 2006 έως το 2019 .


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *