Νέα Σμύρνη: Συγκλονίζει η σύντροφος του 18χρονου αδελφοκτόνου – «Όταν κατάλαβε τι έκανε, φώναζε τι σου έκανα αδελφούλη μου»

 

Η σύντροφος του 18χρονου που σκότωσε τον 16χρονο αδερφό του με ψαλίδι στη Νέα Σμύρνη, μίλησε στο LiveNews για τα όσα έζησε από κοντά στο σπίτι που έγινε η ανείπωτη τραγωδία


Η σύντροφος του αδελφοκτόνου τόνισε το κακό έγινε για μία μπλούζα, ενώ όταν ο 18χρονος συνειδητοποίησε τι είχε κάνει φώναζε: «Τι σου έκαναν αδελφούλη μου» και του έκανε ΚΑΡΠΑ για να τον επαναφέρει.

Είπε πως ο θύτης και σύντροφός της, είχε χτυπημένο το χέρι του και η ψυχολογία του δεν ήταν καλή. Έτσι όταν έγινε ο καβγάς για τη μπλούζα, τα πράγματα πήρα τραγική τροπή.

Η κοπέλα τόνισε ότι τα δύο αδέρφια ήταν αγαπημένα αλλά «υπήρχε ζήλια»…

«Εκεί έψαχνε ο σύντροφός μου μία μπλούζα και είπε στον αδερφό του «που είναι η μπλούζα μου;». Το παιδί που έφυγε δεν το έδινε και μετά πάνω στα νεύρα του ο μικρός έβρισε τον σύντροφό μου, τον είχε σπρώξει σε μία γωνία και ο σύντροφός μου, επειδή έχει σπάσει το χέρι του και έχει κάνει χειρουργείο, λόγω της άμυνας το έκανε όλο αυτό», συμπλήρωσε η σύντροφος του 18χρονου.


«Αυτό το ψαλίδι ήταν η άμυνά του. Όταν κατάλαβε τι έκανε βοήθησε τον αδερφό του, του έκανε ΚΑΡΠΑ και φώναζε «τι σου έκανα αδερφούλη μου;». Μου έχει ανοιχτεί σε κάποια πράγματα, δεν είναι τέτοιο παιδί», είπε.


Στην εκπομπή LiveNews μίλησε και η μητέρα των αδερφών η οποία τόνισε ότι το έγκλημα δεν έγινε από πρόθεση. «Δεν ξέρω ποιο από τα δύο παιδιά μου να θρηνήσω πρώτα» είπε η γυναίκα…

 

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *