Νέα Φιλαδέλφεια: Το βίντεο αποκάλυψε Έλληνα οπαδό που είχε καθοδηγητικό ρόλο στο «τάγμα εφόδου» των Κροατών χούλιγκαν – Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης

Αργά το βράδυ της Πέμπτης ο ανακριτής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για ένα άτομο, που συμμετείχε στην επιδρομή των χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.


Το συγκεκριμένο άτομο φέρεται να ταυτοποιήθηκε από οπτικό υλικό και όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, είναι γνωστός οπαδός του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε συμμετάσχει σε διάφορα επεισόδια στο παρελθόν με οπαδικά κίνητρα και μάλιστα είχε τραυματιστεί και ο ίδιος σε συμπλοκή έξω από το Εφετείο.

Πληροφορίες λένε πως είναι ένας από εκείνους που έχουν καταγραφεί στο συγκεκριμένο υλικό να καθοδηγούν την ομάδα των χούλιγκαν κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει το ernews.gr dεν αποκλείεται η έκδοση και άλλων ενταλμάτων αφού σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ταυτοποιηθεί μέσω των πινακίδων κάποιων αυτοκινήτων και άλλοι εμπλεκόμενοι οι οποίοι διαφεύγουν τη σύλληψη.

Στα πεδίο των ερευνών: σε εξέλιξη, βρίσκεται η αντιπαραβολή του γενετικού υλικού των συλληφθέντων με τα ευρήματα στο σημείο των συμπλοκών.


Από την ανάλυση των στοιχείων, μέχρι στιγμής, στα εργαστήρια φέρεται να μην προκύπτει ταύτιση με το γενετικό υλικό του 29χρονου.


Στο μικροσκόπιο βρίσκεται το οπτικό υλικό από τα επεισόδια ενώ κομβικής σημασίας θεωρούνται τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων. Οι αστυνομικοί μετά την σχετική άδεια από τις δικαστικές αρχές για άρση του απορρήτου θα επιχειρήσουν να ανασύρουν δεδομένα που θα δρομολογήσουν άμεσες εξελίξεις.

Εν τω μεταξύ , σε εξέλιξη είναι συσκέψεις των συναρμόδιων φορέων ενόψει των επόμενων αγώνων τόσο της ΑΕΚ με την Ζάγκρεμπ όσο και του Παναθηναϊκού όπου θα είναι παρόντες και εισαγγελικοί λειτουργοί με σκοπό την τήρηση της νομιμότητας. Σύμφωνα πάντως με δικαστικές πηγές, ουδέποτε εστάλη πριν από τον κρίσιμο αγώνα της ΑΕΚ με τη Δυναμό Ζάγκρεμπ έγγραφο για να ζητηθεί η συνδρομή της Εισαγγελίας η οποία ποτέ δεν την έχει αρνηθεί, με την παρουσία εισαγγελέων σε αγώνες ποδοσφαίρου.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *