Ναυάγιο στην Πύλο: Ελληνικό δεξαμενόπλοιο προσέγγισε το αλιευτικό – Δείτε το βίντεο

Νέο βίντεο έρχεται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο, κατά το οποίο βλέπουμε ελληνικό δεξαμενόπλοιο να προσπαθεί να προφέρει βοήθεια στο μοιραίο αλιευτικό.


Η διαχειρίστρια εταιρεία υποστηρίζει ότι το ελληνικών συμφερόντων δεξαμενόπλοιο «Lucky Sailor» προσέγγισε το μοιραίο αλιευτικό με διαταγή του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού, παρεκκλίνοντας από την αρχική του πορεία, έχοντας εντολή να προσφέρει τρόφιμα και νερό.

Μόλις το αλιευτικό εντοπίστηκε από το δεξαμενόπλοιο, ένα μέλος του πληρώματος επικοινώνησε με το μοιραίο σκάφος χρησιμοποιώντας τηλεβόα λέγοντας ότι μπορούν να τους προσφέρουν προμήθειες. Σύμφωνα με εικασίες που έχουν γίνει οι προθέσεις του δεξαμενόπλοιου μπορεί να μην έγιναν αντιληπτές από τον χειριστή του αλιευτικού. Μάλιστα στο βίντεο φαίνεται από απόσταση το υπερφορτωμένο με ανθρώπους σκάφος να βάζει μπροστά τη μηχανή του, να βγαίνουν καπνοί και να κινείται αργά, καθώς το έχει προσεγγίσει το «Lucky Sailor».

Το βίντεο έχει διάρκεια ενός λεπτού και 25 δευτερολέπτων και δεν είναι γνωστή η ώρα λήψης του. Παράλληλα δεν έχει καθοριστεί πόση ακριβώς απόσταση κατάφερε τότε να διανύσει το αλιευτικό, προτού σταματήσει.

Δείτε το βίντεο:


 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *