Ναύπακτος: Δυο 13χρονοι συνελήφθησαν επειδή  διακινούσαν ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες μαθητριών – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις

Σοκ έχει προκαλέσει η αποκάλυψη πως δυο ανήλικοι μαθητές σε Γυμνάσιο της Ναυπάκτου διακινούσαν ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες συμμαθητριών τους. Η αστυνομία συνέλαβε τους δυο μαθητές και τους γονείς τους μετά από καταγγελία μιας 14χρονης μαθήτριας.


«Είδα μια δική μου φωτογραφία, ήταν γυμνή. Eίναι ψεύτικο, αλλά ένιωθα και ακόμα νιώθω πάρα πολύ άβολα και ντρεπόμουν πάρα πολύ γιατί ξέρω ότι την φωτογραφία την έχουν δει πολλά άτομα. Τους ρώτησα αν είναι αλήθεια, μου το παραδέχτηκαν. Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να το έκαναν για μαγκιά. Νιώθω αγχωμένη και πολύ φοβισμένη» δήλωσε ανήλικη μαθήτρια που έπεσε θύμα των 13χρονων στο Star.

Οι δύο μαθητές εδώ και έναν μήνα μέσω μιας εφαρμογής στο διαδίκτυο δημιούργησαν και διακίνησαν γυμνές φωτογραφίες τουλάχιστον έξι συμμαθητριών τους.

Ο διευθυντής του σχολείου ήταν εκείνος που ενημέρωσε την Αστυνομία αλλά και τους γονείς των μαθητριών.

Πατέρας που μίλησε στο κανάλι δήλωσε θυμωμένος και στεναχωρημένος όταν έμαθε ότι οι μαθητές διακινούσαν φωτογραφία της κόρης του.


«Θύμωσα σαφώς αλλά περισσότερο στεναχωρήθηκα γιατί σκέφτηκα ότι είναι 13 ετών παιδιά. Κάπου έχει αρχίσει και χαλάει πολύ η κατάσταση… Ο λόγος που κινήθηκα νομικά είναι απλούστατος. Δεν θέλω να κυνηγήσω δύο μικρά παιδιά γιατί έκαναν κάτι στην κόρη μου αλλά αν μπορώ αυτά τα παιδιά να τα κάνω να μην ξανακάνουν κάτι παρόμοιο» είπε ο πατέρας της ανήλικης μαθήτριας.


 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *