Ναύπακτος: 13χρονοι μαθητές έφτιαχναν fake γυμνές φωτογραφίες συμμαθητριών τους και τις μοίραζαν – Συνελήφθησαν οι ανήλικοι, αλλά και οι γονείς τους

 

Μια απίστευτη ιστορία είναι σε εξέλιξη στη Ναύπακτο όπου συνελήφθησαν 13χρονοι μαθητές με την κατηγορία ότι έφτιαχναν fake γυμνές φωτογραφίες συμμαθητριών τους και τις μοίραζαν σε φίλους.


Οι μαθητές του Γυμνασίου από τη Ναύπακτο φέρονται να έφτιαχναν μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής clothoff.gr γυμνές φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών του σχολείου τους και τις μοίραζαν σε φίλους τους και γνωστούς!

Μάλιστα ο ένας από τους δυο συλληφθέντες ήταν μέλος σε ιδιωτικό γκρουπ στην εφαρμογή TELEGRAM, όπου γινόταν διακίνηση πορνογραφικπύ υλικού!

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται όταν διευθυντής σχολείου στην περιοχή της Ναυπάκτου κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι τον ενημέρωσαν πως μαθητής της Β ΄τάξης δημιουργεί μέσω εφαρμογής γυμνές φωτογραφίες μαθητριών και τις επιδεικνύει σε συμμαθητές του.

Επίσης, πατέρας μαθήτριας κατήγγειλε πως η κόρη του έπεσε θύμα των δυο μαθητών που είχαν κατασκευάσει γυμνές φωτογραφίες του κοριτσιού.


Οι δυο ανήλικοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφίας ανηλίκων, εκδικητική πορνογραφία, ενώ συνελήφθησαν και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *