Λούτσα: Ενέδρα θανάτου βλέπουν οι Αρχές για τους έξι νεκρούς – Τα θύματα και τα πρώτα ευρήματα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ για το αιματοβαμμένο ξεκαθάρισμα λογαριασμών που έλαβε χώρα την Δευτέρα, στην οδό Αρίωνος στη Λούτσα.


Οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο να πρόκειται για ενέδρα θανάτου, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να πέσουν νεκροί έξι άνδρες.

Τα πέντε από τα έξι θύματα του φονικού επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο, ενώ το έκτο βρέθηκε νεκρό έξω από αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα θύματα της επίθεσης φέρονται να ήταν τουρκικής καταγωγής και να έφεραν διαβατήρια από άλλη χώρα, με πηγές να αναφέρουν ότι πρόκειται για γαλλικά.

Η έρευνα των Αρχών βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, προκειμένου να διαπιστώσουν αν κάποια στοιχεία ταυτοποίησης που φέρονται να βρέθηκαν στην κατοχή των θυμάτων είναι γνήσια ή πλαστά.


Παράλληλα, πλαστές φαίνεται να είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι γερμανικές πινακίδες ήταν κολλημένες με σελοτέιπ στο αυτοκίνητο, μάρκας Ford.


Στο σημείο βρέθηκαν, όπως αναφέρουν πληροφορίες, πάνω 20 κάλυκες, ενώ η αστυνομία φαίνεται να αναζητά ένα μαύρο αυτοκίνητο και μία μηχανή.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Πριν από λίγο εντοπίστηκαν 6 θανάσιμα τραυματισμένα άτομα μετά από πυροβολισμούς που έλαβαν χώρα την περιοχή της Αρτέμιδας. Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής»

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *