Λιμάνι Πειραιά: Στον εισαγγελέα για ανθρωποκτονία του μέλη του πληρώματος που πέταξαν τον 36χρονο στη θάλασσα – Ανατριχιαστικά βίντεο στο φως της δημοσιότητας

Στην εισαγγελία Πειραιά με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού και για παραβίαση σχετικών άρθρων του Κώδικα Δημοσίου Ναυτικού Δικαίου, θα οδηγηθούν τα τέσσερα μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon μετά το θάνατο ενός 36χρονου επιβάτη στο λιμάνι του Πειραιά.


Το πλοίο Blue Horizon εκτελούσε το δρομολόγιο από Πειραιά προς Ηράκλειο και το άγριο και σοκαριστικό αυτό περιστατικό συνέβη περίπου στις 9 το βράδυ.

Σε βίντεο που ανέβηκαν στα social media φαίνεται το πλήρωμα του πλοίου Blue Horizon να πετάει τον άτυχο άνδρα από τον καταπέλτη και αυτός να καταλήγει στη θάλασσα, όπου βρήκε τραγικό θάνατο. Το βίντεο είναι ανατριχιαστικό αλλά πλήρως αποκαλυπτικό του τι συνέβη.

Τον έσπρωξαν από τον καταπέλτη του Blue Horizon

Δύο μέλη του πληρώματος διαπληκτίζονται με τον άνδρα που έχει προλάβει και έχει ανέβει κανονικά στον καταπέλτη και τον σπρώχνουν κάτω από αυτόν. Τον σπρώχνουν και δεύτερη φορά και ο άνθρωπος κατέληξε στη θάλασσα. Την ώρα εκείνη το πλοίο πραγματοποιούσε απόπλου έχοντας βάλει μπροστά τις μηχανές αναχωρώντας από το λιμάνι του Πειραιά.


Δείτε το βίντεο που δημοσίευσαν ο χρήστης kakajason και το Πρώτο Θέμα:


Σε δεύτερο βίντεο επιβατών από διπλανό πλοίο φαίνεται η στιγμή που ο 36χρονος έχει βρεθεί στην ταραγμένη από τις προπέλες θάλασσα. Ο άτυχος άνδρας δεν φαίνεται πλέον και είναι άγνωστο προς το παρόν αν πνίγηκε, εάν χτύπησε στο κεφάλι από τη δίνη στον προβλήτα ή τις προπέλες.

Κάποιος από το κατάστρωμα ακούγεται να λέει: «Ρε, θα πνιγεί!».

Η Attica Group για τον θάνατο του 36χρονου: «Είμαστε συγκλονισμένοι»

Η ναυτιλιακή εταιρεία δηλώνει συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό όπου ο 36χρονος βρήκε τραγικό θάνατο στο λιμάνι του Πειραιά μετά από διαπληκτισμό με μέλη του πληρώματος, κατά τον απόπλου του πλοίου Blue Horizon. Η Attica Group ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του περιστατικού.

Η ανακοίνωση της Attica Group:


«Η διοίκηση της Attica Group, συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στον λιμένα Πειραιά, δηλώνει ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *