Πασαλιμάνι: Συνελήφθη ο εργολάβος του κτιρίου που κατέρρευσε – Πως έγινε η τραγωδία με τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού

 

Οι αρχές συνέλαβαν τον εργολάβο του κτιρίου στο Πασαλιμάνι που κατέρρευσε την ώρα που γίνονταν εκεί εργασίες με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 31χρονος αστυνομικός και να τραυματισμούν τρία άτομα.


Ο εργολάβος που ήταν υπεύθυνος για το κτίριο στο Πασαλιμάνι, όπου έχασε τη ζωή του ο αστυνομικός που δούλευε εκεί όταν ήταν εκτός υπηρεσίας για να συμπληρώνει το μεροκάματο, είχε προσαχθεί μαζί με πέντε εργάτες λίγο μετά το δυστύχημα στον Πειραιά.

Όσον αφορά τους πέντε εργάτες, αν είναι νόμιμοι και δεν υπάρχει κάποια παραβίαση της εργασιακής νομοθεσίας, θα αφεθούν ελεύθεροι τις επόμενες ώρες.

Από την κατάρρευση του κτιρίου στο Πασαλιμάνι σκοτώθηκε ένας 31χρονος αστυνομικός, ενώ τραυματίστηκαν ακόμη τρια άτομα, τα οποία ευτυχώς νοσηλεύονται εκτός κινδύνου και αναμένονται οι καταθέσεις τους για το τι συνέβη το πρωί και οδηγηθήκαμε στο τραγικό δυστύχημα.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν όταν οι εργάτες που έκαναν εργασίες στο κτίριο επιχείρησαν να ρίξουν κάποιο τοίχο. Φαίνεται όμως, ότι χτύπησαν κάποια κεντρική δοκό, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει ένα ολόκληρο τμήμα του πρώτου ορόφου του οικήματος.


Ο άτυχος αστυνομικός τη στιγμή της κατάρρευσης εκτελούσε εργασίες. Είδε την κατάρρευση και προσπάθησε να πηδήξει σε ένα φορτηγό, για να σωθεί. Στο όχημα όμως, έπεσε ο τοίχος και τον πλάκωσε με αποτέλεσμα να βρει φριχτό θάνατο.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *