Κως: Σε εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο οι έρευνες για την 27χρονη – Απολογείται την Δευτέρα ο ύποπτος

Για πέμπτη μέρα οι αρχές «χτενίζουν» το νησί της Κω για τον εντοπισμό της 27χρονης Πολωνής που αγνοείται. Τις τελευταίες ώρες οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί σε ένα εγκαταλειμμένο στρατόπεδο το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι του 32χρονου συλληφθέντα από το Μπαγκλαντές.


Στο μεταξύ, η μητέρα της Αναστάζια από την Πολωνία βρίσκεται στο νησί μαζί με ομάδα ντετέκτιβ, ώστε να αναζητήσουν την 27χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, την επομένη της εξαφάνισης της κοπέλας κάτοικοι της περιοχής τον είδαν να περιφέρεται στο σημείο μεταξύ των περιοχών Μαρμάρι και Τιγκάκι. Την περιοχή σαρώνει για πολλοστή φορά Drone της πολιτικής προστασίας, ενώ ιδιαίτερα σημαντική είναι η συμβολή των δύο εκπαιδευμένων σκυλιών της ελληνικής ομάδας διάσωσης που ήρθαν από τα Τρίκαλα και τη Σάμο.

Από την ανάλυση γενετικού υλικού προέκυψε ότι η Αναστάζια βρέθηκε στο σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού, καθώς εντοπίστηκε το DNA της. Τις προηγούμενες ημέρες, οι Αρχές είχαν πάρει γενετικό υλικό της από το δωμάτιο που διέμενε, προκειμένου να το συγκρίνουν με τα υπόλοιπα ευρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο «στόχαστρο» των αρχών έχει μπει και ο Πακιστανός συγκάτοικος του 32χρονου συλληφθέντα. Υλικό από κάμερες ασφαλείας από διπλανές κατοικίες δείχνουν τον Μπαγκλαντεσιανό να μπαίνει με την 27χρονη στο σπίτι του. Ωστόσο, ο συγκάτοικος του υποστήριξε στις Αρχές ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη.


Επιπλέον, στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΓΑΔΑ έφτασε το κινητό τηλέφωνο της 27χρονης που έχει εξαφανιστεί στην Κω, καθώς και προσωπικά αντικείμενα του 32χρονου από το Μπαγκλαντές.


Οι αστυνομικοί θα εξετάσουν τα αντικείμενα προκειμένου να βρουν πληροφορίες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο, Δευτέρα, θα απολογηθεί στην ανακρίτρια ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που φέρεται να είναι ο τελευταίος που είδε την κοπέλα και έχει συλληφθεί με την κατηγορία της αρπαγής.

Στο σώμα του βρέθηκαν ίχνη πάλης και στο σπίτι του εντοπίστηκαν ξανθές τρίχες και μία μπλούζα με μία κηλίδα αίματος, ενώ το κινητό της 27χρονης βρέθηκε χωρίς την κάρτα SIM κοντά στο σπίτι του.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *