Κως: “Ο Μπαγκλαντεσιανός είχε χώματα στο πόδια και ήταν λαχανιασμένος” – Μαρτυρία έρχεται στο φως της δημοσιότητας

Μαρτυρία που ενισχύει το αφήγημα της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω από τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό έρχεται στο φως της δημοσιότητας από γειτόνισσα του αλλοδαπού. 


«Έτρεχε, ήταν αλαφιασμένος, λαχανιασμένος, η μητέρα μου μού είπε ότι είχε χώματα και χόρτα στα πόδια», δήλωσε χαρακτηριστικά για τον 32χρονο.

Η γειτόνισσα των αλλοδαπών καταθέτει ότι ο Μπαγκλαντεσιανός είχε πολύ περίεργη συμπεριφορά τις επόμενες ημέρες μετά τη δολοφονία της Αναστάζια.

«Αυτός όποτε περνούσε χαιρετούσε τη μητέρα μου. Την Τετάρτη πέρασε και δεν τη χαιρέτησε καθόλου, περίπου στις 7:30 το απόγευμα. Έτρεχε, ήταν αλαφιασμένος, λαχανιασμένος, η μητέρα μου μού είπε ότι είχε χώματα και χόρτα στα πόδια. Μετά από ένα μισάωρο πάνω κάτω πέρασαν αστυνομικοί με τον σύντροφο της κοπέλας και της έδειχναν φωτογραφίες και την αναζητούσαν», λέει η κάτοικος της περιοχής μιλώντας στον Alpha.

Αποκάλυψε δε, ότι αυτοί ήταν οι ιδιοκτήτες του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης που κατέγραψε τις κινήσεις του κρατούμενου. «Η μαμά μου είπε στην Αστυνομία για τις κάμερες το Σάββατο το πρωί. Γνωρίζαμε ότι το καταγραφικό έγραφε για δύο μέρες, αλλά ήμασταν τυχεροί γιατί τελικά είχε κρατήσει και τις προηγούμενες. Μας είπαν (σ.σ.: οι αστυνομικοί) ότι ήταν μέχρι τα ξημερώματα (σ.σ.: εκεί η 27χρονη), γιατί το υλικό βοήθησε να βρεθεί η κοπέλα και τη βρήκανε τελικά την επόμενη μέρα. Το σημείο που βρέθηκε, είναι περίπου 15 λεπτά με τα πόδια από εδώ».


Σημειώνεται ότι ο Μπαγκλαντεσιανός αρνείται τα πάντα και επιμένει ότι είναι αθώος.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *