Κως: Απολογείται ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές για τη δολοφονία της Αναστάζια – Τα στοιχεία που θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Σήμερα περνάει το κατώφλι του ανακριτή στην Κω για να απολογηθεί ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, που κατηγορείται για την αρπαγή της άτυχης 27χρονης, που τελικά βρέθηκε νεκρή στην περιοχή Αλυκές.


Ο 32χρονος επρόκειτο να δώσει εξηγήσεις, συνοδευόμενος από τον συνήγορο που διορίστηκε από το δικαστήριο, Ζαφείρη Δρόσο, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, ωστόσο πήρε εκ νέου προθεσμία και θα απολογηθεί σήμερα. Ο ίδιος επιμένει πως δεν είναι ο δολοφόνος της Αναστάζια.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση της δολοφονίας της αλλοδαπής, έχει σχηματιστεί δικογραφία κατά παντός υπευθύνου και οι έρευνες εξακολουθούν να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω αλλά και του κλιμακίου του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εξετάζουν εξονυχιστικά όλα τα στοιχεία που λαμβάνουν και έχουν στην κατοχή τους προκειμένου να καταλήξουν σε ασφαλή συμπεράσματα αναφορικά με τις συνθήκες θανάτου της 27χρονης κοπέλας και φυσικά τον υπαίτιο, τον άνθρωπο ή τους ανθρώπους που συνετέλεσαν σε αυτό το έγκλημα.

Ειδικότερα, οι έρευνες επικεντρώνονται στα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, από τα οποία ενδέχεται να προκύψουν ο δράστης ή οι δράστες της δολοφονίας της κοπέλας, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Αποτυπώματα, DNA καθώς και η ανάλυση από τα κινητά τηλέφωνα, χαρακτηρίζονται καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη της υπόθεσης που έχει σοκάρει.


Παράλληλα, εξετάζεται και ο συγκάτοικος του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, ο οποίος έχει δώσει αντιφατικές καταθέσεις, όσον αφορά στο αν είδε την 27χρονη να μπαίνει στο σπίτι το μοιραίο βράδυ.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *