Κατέληξε ο 43χρονος αστυνομικός που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Κατεχάκη

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Κατεχάκη, στο ύψος της εξόδου της Αττικής Οδού, καθώς ο 43χρονος αστυνομικός που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο υπέκυψε τελικά στα τραύματα του.


Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, αστυνομικοί της Τροχαίας είχαν πάει στο σημείο για να καταγράψουν ένα τροχαίο, που είχε σημειωθεί λίγο νωρίτερα, όταν διερχόμενο αυτοκίνητο παρέσυρε τον αστυνομικό που είχε κατέβει από το περιπολικό για να ρυθμίσει την κυκλοφορία.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες το άλλο τροχαίο, το οποίο ο άτυχος αστυνομικός βρισκόταν στο σημείο προκειμένου να διευθετήσει, συνέβη γύρω στις 22:30.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον αστυνομικό βαρύτατα τραυματισμένο και χωρίς τις αισθήσεις του στο 401 ΓΣΝ Αθηνών, όπου και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν στην ζωή.

Στο 401 ΓΝΣ οι Λαλούσης και Μαυρόπουλος

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο μετέβησαν αργά το βράδυ της Πέμπτης ο υπηρεσιακός υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χαράλαμπος Λαλούσης και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος για να ενημερωθούν για την κατάσταση του άτυχου αστυνομικού.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “Κατέληξε ο 43χρονος αστυνομικός που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Κατεχάκη”