Καταγγελία σοκ Φλωρίδη για παρέμβαση του τουρκικού προξενείου στις εκλογές: «Μετέφεραν χιλιάδες μουσουλμάνους από τη Γερμανία»

 

Καταγγελία σοκ έκανε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Φλωρίδης για την Ροδόπη στις εκλογές και είπε ότι το τουρκικό προξενείο πρωτοστάτησε στην «μεταφορά χιλιάδων μουσουλμάνων από τη Γερμανία με έτοιμα ψηφοδέλτια για να ψηφίσουν».


Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε την καταγγελία είπε μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Πολίτη στο ONE και είπε ότι στις εκλογές έγινε καθαρή παρέμβαση του προξενείου, κόντρα όπως τονίζει στη Συνθήκη της Λωζάνης.

«Έχουμε πια, μια καθαρή, καθαρότατη παρέμβαση κόντρα στη Συνθήκη της Λωζάνης», τόνισε χαρακτηριστικά, ο Γιώργος Φλωρίδης.

Και συνέχισε: «Έγιναν οργανωμένες μεταφορές, μεταναστών μουσουλμάνων κυρίως από την Γερμανία, προκειμένου να ψηφίσουν. Οι οποίοι είναι Έλληνες πολίτες, μετανάστες μουσουλμάνοι στην Γερμανία, όπως είναι και Έλληνες χριστιανοί στη Γερμανία και όποτε θέλουν έρχονται».

Ερωτηθείς αν υπάρχει το ενδεχόμενο να ήρθαν μόνοι τους, ο Γιώργος Φλωρίδης διερωτήθηκε: «χιλιάδες και οργανωμένα και με έτοιμα ψηφοδέλτια;»


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *