Κακοκαιρία Daniel : Στους 12 οι νεκροί – Εντοπίστηκε η σωρός άνδρα από drone στον Άγιο Δημήτριο Καρδίτσας – 5 οι αγνοούμενοι

 

Ο τραγικός αριθμός των θυμάτων από την κακοκαιρία Daniel δυστυχώς αυξήθηκε, καθώς πριν από λίγο ενοπίστηκε από drone η σορός ένος άνδρας στον Άγιο Δημήτριο Καρδίτσας σε μια περιοχή ανάμεσα στον Παλαμά και την Φαρκαδόνα.


Πρόκειται για έναν 58χρονο, ο οποίος βρισκόταν στην επίσημη λίστα των αγνοούμενων από χθες, 9 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνδρας εντοπίστηκε από drone ανάμεσα στους οικισμούς Άγιος Δημήτριος και Πέτρινο, στην Καρδίτσα.

Οι αγνοούμενοι είναι πλέον 5.

Στο μεταξύ συνολικά 4.250 διασώσεις – απομακρύνσεις ατόμων, που μεταφέρθηκαν σε ασφαλή σημεία, έχουν πραγματοποιηθεί από τις 7 το πρωί της Τρίτης 5 Σεπτεμβρίου, έως τις 7 το πρωί σήμερα Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής.

Επίσης, από την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκαν συνολικά 767 διασώσεις από εναέρια μέσα που διέθεσε το Πυροσβεστικό Σώμα, οι Ένοπλες Δυνάμεις, η Ελβετία μέσω διμερών συμφωνιών, το ΛΣ-ΕΛΤΑΚ, η ΕΛ.ΑΣ. καθώς και ένα ιδιωτικό ελικόπτερο που έχει διαθέσει η οικογένεια Θεόδωρου και Γιάννας Αγγελοπούλου.


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *