Κακοκαιρία Daniel – Αθήνα: Βρέχει πάλι στην Αττική – Καταστράφηκε δρόμος στο Μοσχάτο

 

Η Κακοκαιρία Daniel χτύπησε χθες την Αττική με δύναμη, προκάλεσε πολλά προβλήματα, ενώ από το πρωί σήμερα  ξεκίνησαν πάλι βροχές, αλλά σε… νορμάλ για την ώρα πλαίσια.


Το οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου παρουσιάζει σημαντικά προβλήματα, καθώς το οδόστρωμα παρουσίασε λακκούβες σε πολλά σημεία.

Στο Μοσχάτο, στη διασταύρωση των οδών Πύργου και Πειραιώς, ο δρόμος άνοιξε σε πολλά σημεία σχηματίζοντας λακκούβες. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open τουλάχιστον δύο οχήματα έχουν ακινητοποιηθεί στον συγκεκριμένο δρόμο της Αττικής, ένα αυτοκίνητο αλλά και ένα λεωφορείο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν είδε τη λακκούβα με αποτέλεσμα οι ρόδες του οχήματος να κολλήσουν μέσα στο λάκκο. Λίγα μέτρα πιο πίσω ακινητοποιήθηκε λεωφορείο που έπεσε σε λακκούβα.

Ο δρόμος στο συγκεκριμένο σημείο έχει ανοίξει τουλάχιστον σε τρία σημεία.


Λακκούβα σχηματίστηκε και στο Περιστέρι τουλάχιστον σε ένα σημείο. Συγκεκριμένα, στην οδό Δελφών λίγο πριν τη Βασιλέως Αλεξάνδρου.


Προβλήματα σημειώθηκαν και σε δρόμο του Μεταξουργείου και συγκεκριμένα στην οδό Δεληγιώργη. Ήδη έχουν φτάσει στα σημεία συνεργεία του Δήμου, που έχουν κλείσει πρόχειρα τη λακκούβα και έχουν βάλει ειδική σήμανση για τους οδηγούς.

Σφοδρή βροχόπτωση όλο το βράδυ

Μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας εστάλη νωρίς το βράδυ της Τετάρτης και στην Αττική. Περίπου τα μεσάνυχτα άνοιξαν πάλι οι ουρανοί με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν δρόμοι και σπίτια, ενώ κλειστός παρέμεινε και ο σταθμός του Μετρό «Ευαγγελισμός» λόγω εισροής υδάτων στο ανώτερο επίπεδο του σταθμού από τις εισόδους.

Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ από τη συσσώρευση υδάτων έκλεισαν κεντρικοί δρόμοι. 


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *