Καυστικός και εύστοχος ο Άδωνις Γεωργιάδης: «ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν γίνει κουλουβάχατα, ο Τσίπρας έπαιξε τη χώρα στα ζάρια»

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν χρειάζεται συστάσεις για το απόλυτα πετυχημένο έργο του, αλλά και για την ευφράδεια του λόγου και για τον τρόπο που έχει να βάζει τα πράγματα στη θέση τους, να λέει την αλήθεια όπως ακριβώς είναι και φυσικά να… ταπώνει τους πολιτικούς αντιπάλους, ειδικά τώρα ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.


Ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ και έδωσε ρεσιτάλ αποδίδοντας με καυστικό και εύστοχο τρόπο την κατάσταση που υπάρχει ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, αλλά και αποδίδοντας τις βαριές ευθύνες που έχει ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έσυρε τη χώρα σε δεύτερες εκλογές σις 25 Ιουνίου με την απλή αναλογική και δεν επέτρεψε στη Νέα Δημοκρατία να κυβερνήσει άμεσα και να συνεχίσει το τεράστιο και απόλυτα πετυχημένο έργο της.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο τι συμβαίνει στις σχέσεις ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ. «Αυτοί οι δυο χώροι έχουν γίνει κουλουβάχατα. Αυτό που μας ενδιαφέρει και ενδιαφέρει και τον  ελληνικό λαό είναι πως θα λύνονται τα προβλήματα».

“Ο Τσίπρας ήθελε να κάνει την πλάκα του”

Για την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα για την απλή αναλογική ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν απόλυτα καυστικός, αλλά και απόλυτα εύστοχος, καθώς περιέγραψε με χαρακτηριστικό τρόπο την κατάσταση. «Η Ελλάδα πληρώνει δις για τις εκλογές. Πετάμε 400 εκατ. γιατί ο Τσίπρας είπε είναι «Mea Culpa, η απόφαση μου για την απλκή αναλογική. Ψηφίζουμε πάλι σε ένα μήνα γιατι ο Τσίπρας ήθελε να κάνει τη πλάκα του. Πόσα σχολεία θα φτιάχναμε με αυτά τα λεφτά; Έπαιζε τη χώρα στα ζάρια, ενώ όλοι του έλεγαν ότι η χώρα δεν σηκωνει απλή αναλογική. Εκείνος επέμενε να κάνει συγκυβέρνηση με τον Γιάννη με ένα «ν»».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε αναφορά και στα όσα λέει το ΠΑΣΟΚ, αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ για την περίπτωση παντοδυναμίας της ΝΔ.


«Το ΠΑΣΟΚ λέει ότι ο ελληνικός λαός δεν έχει δικαίωμα να ψηφίσει ότι θέλει. Περίπτωση παντοδυναμίας ενός κόμματος δεν υπάρχει, δεν δύναται να υπάρχει και ο ελληνικός λαός μπορεί ελεύθερα να ψηφίσει όποιο κόμμα θέλει».


Τεράστια επιτυχία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Για την κατηγορία ότι η ΝΔ παίρνει στελέχη του ΠΑΣΟΚ, υπενθύμισε ότι το ίδιο κάνει και ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τόνισε πως το γεγονός ότι η γαλάζια παράταξη έχει στις τάξεις της και στελέχη από άλλα κόμματα και όλοι λειτουργούν μαζί αρμονικά, είναι τεράστια επιτυχία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Στην Ευβοια κατεβαίνει ο Συμεών Κεδίκογλου, πιο ΠΑΣΟΚ δεν γίνεται. Ο Χατζηγιαννάκης έχασε απο υπουργό της κυβέρνησης Σαμαρά Βενιζέλου».

Και συνέχισε απαντώντας σε πυρά ότι η ΝΔ έχει στελέχη του ΠΑΣΟΚ. «Και ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ μου την… έπεσαν τους κ.κ. Χρυσοχοΐδη και Σκέρτσο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει καταφέρει να φτιάξει μια παράταξη που να συνεργάζονται αρμονικά όλοι, όπως οι Γεωργιάδης και Πιερρακάκης και αυτό είναι παράδειγμα μεγάλης πολιτικής επιτυχίας του Κυριάκου Μητσοτάκη».

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *