Η Σοφία Πολυζωγοπούλου υπέβαλε μήνυση κατά του Λύτρα και της πρώην συζύγου του – Αναζητείται ο ποινικολόγος για να συλληφθεί

Νέες εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση του ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της και γνωστό ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα, καθώς η δικηγόρος υπέβαλε μήνυση εναντίον του τελευταίου και της πρώην συζύγου του μετά από επεισόδιο που σημειώθηκε στο σπίτι της στον Γέρακα.


Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, Σοφία Πολυζωγοπούλου ενεργοποίησε το panic button στο κινητό της, καθώς η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα με το ένα από τα παιδιά τους μπήκαν στο σπίτι και όταν εκείνη τους αντιλήφθηκε τρομοκρατήθηκε, πάτησε το κουμπί πανικού και λιποθύμησε.

Αμέσως κατέφτασαν περιπολικά και ΕΚΑΒ και όλοι μαζί μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Γέρακα.

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου κατέθεσε μήνυση στην πρώην σύζυγο του ποινικολόγου, η οποία και συνελήφθη αλλά και στον Απόστολο Λύτρα, ο οποίος παράλληλα της έστελνε απειλητικά μηνύματα.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου, έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για αυτόφωρο, εξέλιξη που σημαίνει ότι ο ποινικολόγος αναζητείται για να συλληφθεί.


«Έχουν υποβληθεί μηνύσεις. Θα ακολουθηθεί αυτόφωρη διαδικασία κανονικά. Κρατείται ένα άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον του δράστη, το οποίο θα οδηγηθεί αρμοδίως στον εισαγγελέα. Υπάρχουν και μηνύσεις και προς τον δράστη», είπε η κυρία Δημογλίδου.


Νωρίτερα σήμερα, ο Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι η κυρία Πολυζωγοπούλου «υπέβαλε μήνυση για διατάραξη κοινής ειρήνης και παράνομη βια» κατά της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα, η οποία και συνελήφθη, ενώ μήνυση φέρεται να υπεβλήθη και κατά ενός δικηγόρου που ήταν μαζί της.

Ο δικηγόρος φέρεται να αφέθηκε ελεύθερος με προφορική απόφαση εισαγγελέα.

Όπως ανέφερε ο κ. Καλλιακμάνης η μήνυση κατά του Απόστολου Λύτρα υποβλήθηκε για παραβίαση δικαστικής εντολής, καθώς η Σοφία Πολυζωγοπούλου θεωρεί ότι της έστειλε απειλητικό μήνυμα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *