Η Αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα για τον 44χρονο απανθρακωμένο άνδρα στο Μενίδι – Τον είχε καταγγείλει η γυναίκα του για ενδοοικογενειακή βία

Φως στην υπόθεση του απανθρακωμένου 44χρονου άνδρα στο Μενίδι προσπαθεί να ρίξει η αστυνομία. Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας και στα σενάρια που εξετάζονται είναι και αυτό της αυτοκτονίας.


Όλα ξεκίνησαν το Σάββατο το βράδυ γύρω στις 10:00 όταν η πυροσβεστική ενημερώθηκε για φωτιά που είχε ξεσπάσει σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στη συμβολή της οδού Ταξιαρχών και της Λεωφόρου Ιωνίας στο Μενίδι.

Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με δέκα πυροσβέστες, οι οποίοι κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά, ωστόσο έβγαλαν απανθρακωμένο τον οδηγό του οχήματος, πατέρα δύο παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο στο συγκεκριμένο σημείο για περισσότερο από μία ώρα, ενώ η σορός έφερε εκτεταμένα εγκαύματα, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να αναγνωριστεί ακόμη και το φύλο.

Όπως αποκαλύφθηκε την ώρα που η πυροσβεστική προσπαθούσε να σβήσει τη φωτιά η σύζυγος του απανθρακωμένου άνδρα η 42χρονη σύζυγός του μετέβη στο αστυνομικό τμήμα και τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία.


Συγκεκριμένα, η σύζυγος του 44χρονου μετέβη στις 22:10 το βράδυ του Σαββάτου στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας του αστυνομικού τμήματος Αχαρνών και κατήγγειλε τον σύζυγό της, ενώ υπέβαλε και μήνυση εναντίον του. Αμέσως δόθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική εξέταση και εκδόθηκε παράλληλα σήμα για αναζήτηση του 44χρονο. Ωστόσο, ο άνδρας είχε ήδη εντοπιστεί νεκρός μέσα στο φλεγόμενο όχημα.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *