Φωτιά σε εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη με έναν τραυματία: Απεγκλωβίστηκε μητέρα με μωρό – Μαρτυρίες για εμπρησμό

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στην Πυροσβεστική, λόγω μεγάλης φωτιάς που εκδηλώθηκε σε εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για εμπρησμό.


Συγκεκριμένα, η πυρκαγιά ξέσπασε περίπου στις 4:30 σε εστιατόριο που βρίσκεται σε ισόγειο πολυκατοικίας επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική απεγκλωβίστηκαν, μέσω του κλιμακοστασίου, 5 άτομα από την πολυκατοικία. Ανάμεσα τους υπάρχει ένας τραυματίας που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, καθώς και μια μητέρα με το βρέφος της, που μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο Παίδων.

Την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά, βρίσκονταν στο εστιατόριο ένας αλλοδαπός υπάλληλος, που κατήγγειλε πως άγνωστοι έσπασαν τα τζάμια, πέταξαν κάτι μέσα και αμέσως εκδηλώθηκε η φωτιά.

Επίσης, μαρτυρίες αναφέρουν πως ακούστηκαν εκρήξεις πριν ξεσπάσει η φωτιά.


Στο σημείο επιχείρησαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής με 20 πυροσβέστες και 9 οχήματα, ενώ έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, αλλά και δυνάμεις της Αστυνομίας.


Η αρχική ενημέρωση της Πυροσβεστικής ανέφερε ότι στο σημείο έσπευσαν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα και ένα κλιμακοφόρο.

Επιπλέον, από την αστυνομία ανακοινώθηκε ότι εξαιτίας της πυρκαγιάς έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου, στο ύψος της διασταύρωσης της με την Ομήρου, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *