Δυστύχημα στα Τέμπη: Νοσηλεύονται ακόμα 22 τραυματίες – Οι 5 στην εντατική

Για την κατάσταση των τραυματιών από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη μίλησε σήμερα ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου της Λάρισας.


Η κατάσταση των τραυματιών που νοσηλεύονται στη Λάρισα

Όπως ανέφερε ο κ. Γιαννακόπουλος, μιλώντας στην ΕΡΤ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας από τους 20 που νοσηλεύονταν έχουν μείνει στο νοσοκομείο 7 ασθενείς, οι άλλοι έχουν πάρει εξιτήριο. Οι 6 νοσηλεύονται σε κοινούς θαλάμους και ένας στην εντατική με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Στο Πανεπιστημιακό Λάρισας από τους 25 ασθενείς, πλέον νοσηλεύονται 13, οι εννιά σε κοινούς θαλάμους και 4 στην εντατική.

Ένα περιστατικό με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση έχει διακομιστεί στη Θεσσαλονίκη και ένα περιστατικό με εγκαύματα στο Παπανικολάου.

Συνεχίζονται οι έρευνες στο σημείο του δυστυχήματος

Μερικά 24ωρα μετά την σιδηροδρομική τραγωδία που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα, οι έρευνες και οι εργασίες στο σημείο της τραγωδίας συνεχίζονται, καθώς σήμερα αναμένεται τα ειδικά συνεργεία να απομακρύνουν το 4ο και το 5ο βαγόνι της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας.


Την ίδια ώρα σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και η διαδικασία των ταυτοποιήσεων των σορών με τη μέθοδο DNA συνεχίζεται από τα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας. Υπενθυμίζεται πως η λίστα των νεκρών από την τραγωδία αριθμεί 57 άτομα, σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση από την εκπρόσωπο του Σώματος, Αστυνόμο Β’ Κωνσταντία Δημογλίδου, ενώ στο Ληξιαρχείο Λάρισας συνεχίζουν να εκδίδονται τα πιστοποιητικά θανάτου.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 σκέψεις για “Δυστύχημα στα Τέμπη: Νοσηλεύονται ακόμα 22 τραυματίες – Οι 5 στην εντατική”