Δίκη Άλκη Καμπανού: Ένταση μετά την ανακοίνωση της ενοχής των 12 κατηγορούμενων – «Δολοφόνοι, ισόβια» φώναζαν οι συγγενείς του Άλκη

Ένταση επικράτησε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, μετά την απόφαση για την ενοχή και των 12 κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.


Φίλοι και συγγενείς που ήταν συγκεντρωμένοι φώναζαν «δολοφόνοι, δολοφόνοι» και απαιτούσαν «ισόβια». Μάλιστα, εντός της δικαστικής αίθουσας σηκώθηκε και πλακάτ που έγραφε «Δικαιοσύνη για τον Άλκη».

Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, ένοχοι κρίθηκαν από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης οι 12 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, κατά την άγρια οπαδική επίθεση τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου του 2022, στην περιοχή της Χαριλάου.

Σημειώνεται ότι η αίθουσα του Κακουργιοδικείου Θεσσαλονίκης είναι ασφυκτικά γεμάτη. Από τη μία πλευρά βρίσκονται φίλοι και συγγενείς του Άλκη, ανάμεσα στους οποίους οι γονείς του που παρακολούθησαν σχεδόν όλες τις συνεδριάσεις του δικαστηρίου, και από την άλλη πλευρά κάθονται οι συγγενείς των κατηγορούμενων.

Το δικαστήριο διέκοψε ενόψει της διαδικασίας των ελαφρυντικών που θα αιτηθούν οι συνήγοροι υπεράσπισης για λογαριασμό των εντολέων τους.


Δείτε βίντεο από το εσωτερικό του δικαστηρίου:


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *