Blue Horizon: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 36χρονο Αντώνη

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο Άγιος Νικόλαος στην Κρήτη για τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη, ο οποίος έχασε την ζωή του στο λιμάνι του Πειραιά το βράδυ της Τρίτης 5 Σεπτεμβρίου.


Σήμερα φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στον 36χρονο, καθώς η σορός του έφτασε το πρωί στο νησί της Κρήτης.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας στον Άγιο Νικόλαο στις 12:00, ενώ η σορός του 36χρονου Αντώνη θα βρίσκεται στον ιερό ναό από τις 11:00.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβό, το κλίμα στην περιοχή εξακολουθεί να είναι βαρύ, με τους συμπολίτες του άτυχου 36χρονου να μην μπορούν ακόμη να πιστέψουν όσα απάνθρωπα οδήγησαν στον θάνατό του, ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Το Σάββατο απολογούνται οι 4 κατηγορούμενοι

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο θα απολογηθούν οι 4 συλληφθέντες για τη δολοφονία του Αντώνη, στους οποίους απαγγέλθηκαν βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες.


Σε βάρος του μέλους του πληρώματος, που διακρίνεται στο βίντεο να σπρώχνει τον άτυχο άνδρα, ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως με ενδεχόμενο δόλο και επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες.


Στα άλλα δύο μέλη του πληρώματος ασκήθηκε για συνέργεια στην ανθρωποκτονία που τελέστηκε με ενδεχόμενο δόλο, ενώ στον πλοίαρχο ασκήθηκε δίωξη για επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *