Απίστευτο: Ο μηχανοδηγός ρώτησε τον σταθμάρχη «Είμαι στην κάθοδο, είμαι καλά εδώ;» λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Σε εξέλιξη είναι η έρευνα για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, που κόστισε τις ζωές δεκάδων ανθρώπων.


Στο μικροσκόπιο βρίσκονται όλα όσα έγιναν τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου και κυρίως ό,τι ειπώθηκε τη στιγμή που το μοιραίο Intercity 62 άλλαξε σιδηροδρομική τροχιά και βρέθηκε στο ρεύμα καθόδου.

Ειδικότερα, πληροφορίες του Alpha δίνουν νέα τροπή και αν επιβεβαιωθούν ο σταθμάρχης Λάρισας, θα έρθει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση, καθώς ο μηχανοδηγός φέρεται να προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του, εκείνα τα καθοριστικά δευτερόλεπτα, αλλά να μην πήρε απάντηση.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, ο ένας μηχανοδηγός του Intercity 62 του είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι στην κάθοδο, είμαι καλά εδώ;» Ο σταθμάρχης Λάρισας, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ δεν έδωσε απάντηση. Οι αδικοχαμένοι μηχανοδηγοί συνέχισαν και λίγα λεπτά αργότερα συγκρούστηκαν μετωπικά, με μεγάλη ταχύτητα, με την εμπορική αμαξοστοιχία, που κατευθυνόταν από Κατερίνη για Λάρισα.

Υπενθυμίζεται ότι ο σταθμάρχης Λάρισας θα απολογηθεί το πρωί της Κυριακής 5 Μαρτίου, μετά τη νέα αναβολή που ζήτησε και έλαβε νωρίτερα σήμερα, Σάββατο.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 σκέψεις για “Απίστευτο: Ο μηχανοδηγός ρώτησε τον σταθμάρχη «Είμαι στην κάθοδο, είμαι καλά εδώ;» λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη”