Άνω Λιόσια: Μεταθανάτια τα τραύματα στη σορό του ηλικιωμένου – Ποινική δίωξη άσκησε ο Εισαγγελέας στον 59χρονο γιο του ηλικιωμένου που τον τεμάχισε πριν τον κάψει

Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη της οδού Αγαμέμνονος

ανω λιοσια

Την αστυνομία κάλεσαν χθες τη νύχτα οι γείτονες λόγω έντονης δυσοσμίας που αναδυόταν από την αυλή, ενώ πριν λίγες ημέρες έβλεπαν ότι ο 59χρονος «κάτι» έκαιγε στην αυλή του σπιτιού του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, δίπλα από το σπίτι υπάρχει ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο και οι γείτονες νόμιζαν πως η δυσοσμία προερχόταν από κάποιο νεκρό ζώο. Όταν ένας εξ αυτών μπήκε σε αυτό για να απομακρύνει το ζώο είδε το στρώμα στην αυλή. Στην συνέχεια ανέβηκαν στην ταράτσα διπλανής πολυκατοικίας και είδαν το καμένο στρώμα με την κουβέρτα και κάλεσαν την αστυνομία.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, ο γιος αρνήθηκε την είσοδο τους στο σπίτι.

Σε ερωτήσεις των αστυνομικών για το που είναι ο πατέρας του, εκείνος αρχικά υποστήριξε ότι βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης και στην συνέχεια ότι φιλοξενείται σε κάποιον συγγενή.


Όταν τελικά μπήκαν στο σπίτι οι αστυνομικοί, αντίκρισαν το στρώμα με τον απανθρακωμένο άνδρα στην αυλή καλυμμένο με μία κουβέρτα.

Γείτονες που παρακολουθούσαν από την ταράτσα τα δρώμενα, μιλούν για διαμελισμένο σώμα και μάλιστα ότι κάποια μέλη βρέθηκαν μέσα σε ένα πιθάρι στην αυλή.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *