Τροχαίο δυστύχημα στη Βάρκιζα: Μόλις 18 ετών η μια από τις δύο νεκρές – Δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας

 

Δυο νεαρές κοπέλες έχασαν τη ζωή του σε τραγικό τροχαίο που έγινε σήμερα τα ξημερώματα όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε μετωπικά – κάτω από άγνωστες ως τώρα συνθήκες – με άλλο όχημα στη Λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου στο ύψος της Βάρκιζας.


Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα στη Βάρκιζα, ενώ η σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων στην Αθηνών – Σουνίου ήταν τόσο σφοδρή που χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσει τους επιβάτες.

Πληροφορίες από την αστυνομία ανέφεραν , ότι από το τροχαίο τραυματίστηκαν συνολικά τρία άτομα, ενώ δύο γυναίκες ανασύρθηκαν νεκρές. Κανείς τους δεν φορούσε ζώνης ασφαλείας, ούτε οι οδηγοί, ούτε οι επιβάτες.

Από το τροχαίο τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός του ενός οχήματος. Ωστόσο, στο άλλο αυτοκίνητο επέβαινε μια παρέα νεαρών παιδιών.

Όπως αναφέρει η αστυνομία η μία νεκρή ήταν μόλις 18 ετών, ενώ δεν έχουν γνωστά τα στοιχεία της άλλης κοπέλας που βρήκε τραγικό θάνατο στην Αθηνών – Σουνίου.


Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Ασκληπιείο Βούλας».


Προανάκριση ενεργείται από το Α ́ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, ενώ θα ληφθεί ποσότητα αίματος και ούρων για την διαπίστωση ύπαρξης οινοπνεύματος ή άλλων τοξικών ουσιών στον οργανισμό τους.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *