Άκης Σκέρτσος στον ΣΚΑΪ: «Δυστυχώς ο κ. Κασσελάκης έχει έρθει ουρανοκατέβατος»

«Χρειάζεται περισσότερο μέτρο και σωφροσύνη, να βουτάμε τη γλώσσα στο μυαλό και να γνωρίζουμε σε ποιο περιβάλλον βρισκόμαστε», τόνισε με αφορμή την πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη για διπλές εκλογές, ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.


«Χρειάζεται περισσότερο μέτρο, περισσότερη σωφροσύνη, να βουτάμε τη γλώσσα στο μυαλό», συνέστησε ο υπουργός Επικρατείας και συνέχισε: «Ο κ. Κασσελάκης, δυστυχώς γι΄ αυτόν αλλά και για μας, ως πολίτες που τον παρακολουθούμε να ομιλεί δημόσια, έχει έλθει ουρανοκατέβατος σε ένα πολιτικό περιβάλλον που εδώ και 50 χρόνια έχει κατακτήσει την πολιτική ομαλότητα, την σταθερότητα, την εναλλαγή κυβερνήσεων χωρίς προβλήματα, το αδιάβλητο των εκλογών. Κι αυτό δεν το λέμε εμείς, ως κυβέρνηση, το λένε οι δικαστικές ενώσεις, οι δικηγορικοί σύλλογοι, το λένε όλοι αυτοί που έχουν την κατά το Σύνταγμα αρμοδιότητα να επιτηρούν τις εκλογές, επίσης το λένε και διεθνείς οργανισμοί», υποστήριξε ο κ. Σκέρτσος.

Απαντώντας στη δήλωση του κ. Κασσελάκη για τοποθέτηση διεθνών παρατηρητών κατά τη διεξαγωγή των εκλογών είπε: «αυτό που έφερε ως πρόταση να έρθουν διεθνείς παρατηρητές, ο κ. Κασσελάκης δεν το ήξερε, αλλά σε κάθε εκλογές υπάρχουν».

Στην ερώτηση γιατί προχώρησε σε αυτήν την πρόταση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε: «ο κ. Κασσελάκης έχει την ψυχή Πολάκη και λέει κάθε μέρα πράγματα που ούτε ο κ. Τσίπρας που χαρακτηρίζεται από λαϊκισμό δεν τόλμησε να ξεστομίσει».

Για το θέμα των Τεμπών είπε πως: «είναι ένα τραύμα όλων μας και λογοδοτώ καθημερινά για να αποδοθεί αναλήθεια».


Στις καταγγελίες περί «μονταζιέρας» και συγκάλυψης» είπε: «αυτό ότι θα το αποδείξει η δικαιοσύνη»


Αναφορικά με τις αποφυλακίσεις εμπλεκομένων στην τραγωδία των Τεμπών ο κ. Σκέρτσος, ανέφερε ότι «δεν μπορώ να κρίνω τις αποφάσεις τις δικαιοσύνης».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *