Άγριος καβγάς Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη με χυδαίες εκφράσεις: «Τα παιδιά που δολοφόνησες» – «Έχεις το θράσος εσύ και μιλάς»

 

Επεισόδιο και μάλιστα άγριο και με βαριές εκφράσεις έγινε σήμερα έξω από το δικαστήριο ανάμεσα στον Μάνο Δασκαλάκη και την Ρούλα Πισπιρίγκου.


Όταν ολοκληρώθηκε η σημερινή δικαστική διαδικασία και η Ρούλα Πισπιρίγκου έβγαινε από τη δικαστική αίθουσα συνοδεία αστυνομικών, βρέθηκε απέναντι από τον Μάνο Δασκαλάκη. Εκεί έγινε χαμός και τα όσα ακούστηκαν ήταν πολύ… βαριά.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, κοίταξε προς το μέρος του Μάνου Δασκαλάκη και του φώναξε: «Δεν θα ξαναπιάσεις τα παιδιά στο στόμα σου. Θα σου γ@@@΅@ω μ@@@@σκυλ@… Πήγες και πούλησες τα παιδιά».

Τότε, ο Μάνος Δασκαλάκης απάντησε στην Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία των παιδιών τους: «Τα παιδιά που δολοφόνησες εσύ. Που@@@. Θα σου γ@@@#ω ο,τι έχεις και δεν έχεις.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου τότε, του είπε: «Που έχεις το θράσος και μιλάς εσύ για τα παιδιά. Μην τολμήσεις και έρθεις την επόμενη φορά. Ξεπούλησες τα παιδιά»!


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *