Άγιοι Ανάργυροι: Στη ΜΕΘ παραμένει ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής μετά την απόπειρα αυτοκτονίας

Σε κρίσιμη κατάσταση και διασωληνωμένος στη ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Αττικόν» βρίσκεται ο 39χρονος προφυλακισμένος για την δολοφονία της 28χρονης πρώην συντρόφου του στους Αγίους Αναργύρους, καθώς, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Κυριακής, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει φτιάχνοντας έναν αυτοσχέδιο βρόγχο με γάζες που είχε τυλιγμένο στο λαιμό του από τον προηγούμενο τραυματισμό του. Τελικά, από το σφίξιμο του βρόγχου διακόπηκε η ροή του αίματος και το οξυγόνο και έτσι έχασε τις αισθήσεις του.

Στο κελί αυτό βρισκόταν με έναν ακόμη κρατούμενο με παρόμοιο προφίλ και στη συγκεκριμένη πτέρυγα οι κρατούμενοι ελέγχονται από σωφρονιστικό υπάλληλο ανά 10 έως 20 λεπτά.

Για το περιστατικό έχει διαταχθεί έρευνα από τον εισαγγελέα των φυλακών.

Ειδικότερα, τα ξημερώματα της Κυριακής ο 39χρονος που βρισκόταν σε κελί μαζί με τρεις ακόμη κρατουμένους, έφυγε από το κρεβάτι του, πήγε στο μπάνιο του κελιού, έβγαλε τους επιδέσμους που είχαν τοποθετήσει οι γιατροί στο κεφάλι και το λαιμό του και μετατρέποντας τους σε θηλιά, επιχείρησε να απαγχονιστεί, στηρίζοντας τους επιδέσμους σε μια βίδα.


Ωστόσο, κόπηκε άμεσα η ροή του αίματος και έπαθε ανακοπή. Μόλις τον εντόπισαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες για να ανακτήσει σφυγμό και στη συνέχεια ο 39χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αττικόν, όπου διασωληνώθηκε.


Ο 39χρονος που κατηγορείται για την δολοφονίας της Κυριακής Γρίβας κρίθηκε, την Πέμπτη, προφυλακιστέος.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *