39χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου 28χρονη έξω από το ΑΤ στους Αγίους Αναργύρους

Το βράδυ της Δευτέρας (1/4) στους Αγίους Αναργύρους 28χρονη έπεσε νεκρή αφού μαχαιρώθηκε από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της μέχρι θανάτου μερικά μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.


Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛΑΣ, η 28χρονη είχε μεταβεί στο Α.Τ, συνοδευόμενη από έναν φίλο της για να καταγγείλει τον νταή πρώην σύντροφό της, με το ζευγάρι να είχε χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό.

Μόλις η κοπέλα επέστρεψε στο σπίτι της, είδε τον πρώην σύντροφό της να την περιμένει. Τρομαγμένη μετέβη στο στο Αστυνομικό Τμήμα να τον καταγγείλει μαζί με έναν φίλο της. Όταν βγήκαν ο φίλος της έφυγε και όπως φαίνεται ο δράστης που της είχε στήσει καρτέρι λίγα μέτρα μακριά από τη σκοπιά της επιτέθηκε και τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Αμέσως μετά την επίθεσή του ο φερόμενος ως δράστης αυτοτραυματίστηκε στο λαιμό και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς». Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη γυναίκα από αιχμηρό αντικείμενο στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Από το σημείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο συνοδεία αστυνομικών σε νοσοκομείο ο φερόμενος δράστης της επίθεσης. Διενεργείται προανάκριση από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών».


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *