«Στέλιος Καζαντζίδης – Υπάρχω»: Μια μουσικοθεατρική παράσταση στο Θέατρο Άλσος αφιερωμένη στη ζωή του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή

Μια μουσικοθεατρική παράσταση αφιερωμένη στη ζωή και τα τραγούδια του θρύλου της μουσικής, Στέλιου Καζαντζίδη παρουσιάζεται στο Θέατρο Άλσος στις 23 Ιουλίου, λίγο πριν γίνει μεταφορά τους στην μεγάλη οθόνη.


Συγκεκριμένα, στο Θέατρο Άλσος θα παρουσιαστεί η παράσταση που μας ταξιδεύει στο έργο, τα αμέτρητα λαϊκά τραγούδια που ερμήνευσε και την μυθιστορηματική ζωή αυτής της φιγούρας της ελληνικής μουσικής, βασισμένη στις μοναδικές αφηγήσεις της συζύγου του, Βάσως Καζαντζίδη, και σε κείμενα του στιχουργού Ηλία Φιλίππου.

Τα τραγούδια ερμηνεύουν δύο γνήσιες λαϊκές φωνές, ο Πέτρος Ίμβριος και ο Γιώργος Δασκουλίδης οι οποίοι θα χαρίσουν την Τρίτη 23/07 στο Θέατρο Άλσος μερικές από τις μεγάλες αξέχαστες επιτυχίες του σπουδαίου καλλιτέχνη.

Στην ιδέα αυτής της παράστασης συμπράττουν ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος στην παρουσίαση και ο Νίκος Σούλης, ο οποίος υπογράφει τη σκηνοθεσία.

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *