«Έφυγε» η τραγουδίστρια Μαριαλένα Οικονομίδου σε ηλικία 67 ετών


Έφυγε από τη ζωή η τραγουδίστρια Μαριαλένα Οικονομίδου, σε ηλικία 67 ετών.


Την είδηση του θανάτου της τραγουδίστριας και κόρης του σεναριογράφου Γιώργου Οικονομίδη, έκαναν γνωστή ο δημοσιογράφος, Αντώνης Μποσκοΐτης  και ο Σπύρος Μπιμπίλας, με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Μαριαλένα Οικονομίδου έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια, ενώ πρόσφατα έχασε τον αδερφό της, όπως ενημέρωσε ο ηθοποιός.

«Αντίο αγαπημένη μου φίλη… Αγαπημένη ταλαντούχα που τα τραγούδια σου με μάγευαν… Αχχχ…για που τραβάς Μανώλη… αυτό το υπέροχο τραγούδι σου με έμαθες να το τραγουδώ με τόσο πόνο όπως το τραγούδησε και η γιαγιά σου η αξέχαστη Νίτσα Τσαγανέα που λάτρευες… Γιατί ταλαιπωρήθηκες τόσο μετά τον πρόσφατο θάνατο του αδελφού σου…;; . Γιατί ευγενική ψυχή στεναχωριόσουν κάθε φορά που κάποιος κακολογούσε τον αείμνηστο μπαμπά σου Γιώργο Οικονομίδη η τον δεύτερο παππού σου Τσαγανέα.;;;… Σ ευχαριστώ που με έβαλες στον χώρο του τραγουδιού με τόση αγάπη… Ήσουν ένα εύθραυστο και τρυφερό πλάσμα…Μαζί με το ΤΑΣΕΗ που κάναμε τόσες συναυλίες γινόσουν ευτυχισμένη… Ευτυχησες ευτυχως να δεις πρόσφατα 4 εγγονάκια από τα 2 υπέροχα παιδιά σου τους αγαπημένους μου Λιάνα κ Γιώργο…Κουράγιο παιδιά και συ Ντόρις, αγαπημένη της φίλη που την πρόσεχες με αγάπη. Κουράγιο…Δεν θα σε ξεχάσουμε Μαριαλένα μου…Έφυγες πριν μια ώρα κ δυστυχώς μάθαμε καθυστερημένα πριν από λίγο και για τον θάνατο ενός παλιού καλού τυπιστα ηθοποιού που συνέβη στις 6 του μήνα…του 84χρονου Μάκη Πειθή… Καλό ταξίδι και στους 2 σας» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Σπύρος Μπιμπίλας (@spyrosmpimpilas)


Από την πλευρά του ο Αντώνης Μποσκοΐτης έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook: «Αποχαιρετούμε τη Μαριαλένα Οικονομίδου, την κόρη του Γιώργου Οικονομίδη. Έφυγε πριν λίγη ώρα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν με προχωρημένο καρκίνο. Εδώ και τρία χρόνια δεν είχαμε καμία επικοινωνία. Λυπάμαι πολύ. Ήταν νέα γυναίκα και ιδιαίτερα δημιουργική. Ετών 67. Το πρωί θα αναρτήσω τη μεγάλη συνέντευξη που μου είχε δώσει το Φεβρουάριο του 2020, απ’ όπου και οι photos της Αγγελική Παπαϊωάννου. Θερμά συλλυπητήρια στα δύο της παιδιά και τις οικογένειες τους».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *