Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων επισκέπτεται σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 10:00 το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.


Όπως έχει υπογραμμίσει πολλές φορές στο παρελθόν ο πρωθυπουργός, στις προτεραιότητες του κυβερνητικού έργου εντάσσονται και πράγματα για τον πρωτογενή τομέα, τα οποία δεν αφορούν μόνο τις εθνικές πολιτικές αλλά την ευρωπαϊκή ατζέντα.

Στις προτεραιότητες της νέας ηγεσίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και στο επίκεντρο της σημερινής σύσκεψης αναμένεται να βρεθεί η προτεραιότητα αναδιάρθρωσης του πρωτογενούς τομέα.

Επίσης, σε αυτές τις προτεραιότητες φαίνεται να εντάσσεται η διασφάλιση των αγροτικών κοινοτικών ενισχύσεων, η νέα ΚΑΠ, η αποκατάσταση της Θεσσαλίας, το αυξημένο κόστος παραγωγής και οι τιμές από το χωράφι στο ράφι.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε την πρόθεση της κυβέρνησης, να στηρίξει τους συνταξιούχους και τους ευάλωτους, από τα έσοδα της έκτακτης φορολόγησης των διυλιστηρίων.


Η ενίσχυση θα δοθεί τα Χριστούγεννα, ειδικά στους συνταξιούχους που δεν είδαν αύξηση, από την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *