Το ξεχωριστό «ευχαριστώ» του Άδ. Γεωργιάδη στη Ν. Κεραμέως: Η δημόσια αναγνώριση στο πρόσωπο μου της πατρότητας της κατάργησης της παρακράτησης του 30% στους εργαζομένους συνταξιούχους αποτελεί υπόδειγμα πολιτικού ήθους

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης θέλησε να ευχαριστήσει με τον δικό του τρόπο δημόσια την υπουργό Εργασίας Νίκη Κεραμέως για την αναγνώριση στο πρόσωπό του της πατρότητας της ρύθμισης για την κατάργηση της παρακράτησης του 30% στους εργαζομένους συνταξιούχους.


«Ευχαριστώ δημοσίως την Υπουργό Εργασίας και συνάδελφο βουλευτή Βορείου Τομέα @nkerameus για την σημερινή της αναφορά στην Μεταρρύθμιση που κάναμε κατά την θητεία μου στο Υπουργείο Εργασίας, όσον αφορά στην κατάργηση της παρακράτησης του 30% στους εργαζομένους συνταξιούχους. Πάντα πίστευα ότι η Πολιτική είναι Εφαρμοσμένη Τέχνη, αυτό που τελικά μετράει είναι το αποτέλεσμα. Πριν την νομοθετική μου πρωτοβουλία οι εργαζόμενοι συνταξιούχοι ήταν 35.000 σήμερα μετά την μεταρρύθμιση έχουν δηλωθεί ήδη άνω των 170.000. +135.000 επιπλέον συνταξιούχοι αυξάνουν πλέον τα εισοδήματά τους με νόμιμο τρόπο και το Κράτος κερδίζει πολλά περισσότερα χρήματα από τις εισφορές τους, από αυτά που έπαιρνε από την παρακράτηση. Είναι παράδειγμα επιτυχημένης δράσης. Οφείλω όμως να πω, ότι η σημερινή δημόσια αναγνώριση της πατρότητας αυτής της ρυθμίσεως από την κ. Νίκη Κεραμέως στο πρόσωπο μου αποτελεί υπόδειγμα πολιτικού ήθους και καλής συναδελφικής συμπεριφοράς. Εμείς στην Κυβέρνηση είμαστε μία γροθιά και εργαζόμαστε συλλογικά για το καλό των συμπολιτών μας και είμαι βέβαιος ότι η αγαπημένη μου Νίκη θα επιτύχει και στο νέο δύσκολο Υπουργείο που ανέλαβε» τονίζει χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ανάρτησή του.