Το ευχαριστώ προς το ΕΣΥ 67χρονης γιατρού κατοίκου Ελβετίας που τραυματίστηκε στη χώρα μας και το ξεχωριστό σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη: «Όχι λοιπόν κύριοι δεν είναι όλα μαύρα στο ΕΣΥ»


Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ έστειλε προς το ΕΣΥ μια 67χρονη γιατρός κάτοικος Ελβετίας, το οποίο σχολίασε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.


Η γυναίκα τραυματίστηκε κατά την διάρκεια των διακοπών της στην Ελλάδα. Έπεσε από σκάλα και υπέστη συντριπτικό κάταγμα. Ο σοβαρός τραυματισμός της 67χρονης αντιμετωπίστηκε με τον καλύτερο τρόπο από το προσωπικό του ΕΚΑΒ και του ΕΣΥ και η γιατρός τους έστειλε το δικό της ευχαριστώ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε το όλο θέμα σε ανάρτησή του στα social media τονίζοντας ότι δεν είναι όλα μαύρα στο ΕΔΥ όπως επιμένουν κάποιοι.

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε στο ποστ που έκανε:

Επειδή διαρκώς μαθαίνουμε τις αστοχίες του ΕΣΥ, που συμβαίνουν πολλές φυσικά αναπόφευκτα, ας δείτε και αυτό: Στις 10 /7/24 και ώρα 12:00 προσκομίσθη στα ΤΕΠ του Γ.Ν.Ρ με ΕΚΑΒ η Ivanova …. ετών 67 ιατρός κάτοικος Ελβετίας, η οποία υπέστη κάταγμα επιπεπλεγμένο συντριπτικό τρίτου βαθμού αριστεράς κνήμης, μετά από πτώση από σκάλα στο ξενοδοχείο όπου διέμενε.


Το ξενοδοχείο κινητοποιήθηκε άμεσα και φρόντισαν να ειδοποιήσουν αμέσως το ΕΚΑΒ, τις έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και τελικά έφτασε συνοδευόμενη από την κόρη της Ralitsa…. , ιατρό διευθύντρια αναισθησιολογικού σε νοσοκομείο στην Ελβετία και τη φιλη της ιατρό Nurit…διευθύντρια νευροχειρουργό σε νοσοκομείο του Ισραήλ. Μετά τον πλήρη κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο ευρέθη ότι είχε διάφορα προβλήματα υγείας. Η ασθενής θεωρήθηκε υψηλού χειρουργικού κινδύνου και οδηγήθηκε άμεσα στο χειρουργείο μέσα στο πρώτο τρίωρο.

Έγινε ανάταξη και σταθεροποίηση του κατάγματος με εξωτερική οστεοσυνθεση και σύγκλιση του τραύματος από τον συντονιστή διευθυντή κ. Σοκορέλο Μιχάλη και τους συνεργάτες του ιατρό Άντερσεν Νικόλαο και τους ειδικευόμενους ιατρούς Σδρέγα Διονυσία και Παναγιώτοπουλο Ιωάννη Η μετεγχειρητική πορεία ήταν ομαλή , η ασθενής κινητοποιήθηκε άμεσα και έγινε εξιτήριο την τέταρτη μετεγχειρητική ημέρα και μεταφέρθηκε αεροπορικώς με κανονική πτήση στην πατρίδα της, με την ασθενή σε άριστη κατάσταση.

Μετά την έξοδο της έστειλε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για να μας ευχαριστήσει την ακόλουθη επιστολή.

Όχι λοιπόν κύριοι δεν είναι όλα μαύρα στο ΕΣΥ όπως διαρκώς κάποιοι, από συμφέρον θέλουν να λένε.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *