Θεοδόσης Ζερβουδάκης: Πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης για τη ΝΔ και στο πλευρό της κυβέρνησης – Το ξεχωριστό «καλή θητεία» που έστειλε ο γνωστός επιχειρηματίας και στέλεχος του κόμματος στο νέο κυβερνητικό σχήμα


Ο αγώνας του για τη ΝΔ ανιδιοτελής. Είναι δίπλα στο κόμμα όλη του τη ζωή. Παλεύει με όλες τις δυνάμεις του για την ιδεολογία, για την πολιτική, για να έχει η χώρα ένα καλύτερο αύριο. Ο επιχειρηματίας Θεοδόσης Ζερβουδάκης και στέλεχος της ΝΔ είναι πάντα δίπλα στο κόμμα.


Ο ιδιοκτήτης του ομίλου Zer, που ξεκίνησε από το μηδέν και έχτισε μια αυτοκρατορία, είναι πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης για τη ΝΔ. Μα είναι και δίπλα στη κυβέρνηση. Το στέλεχος της ΝΔ βάζει πλάτη σε όλα. Για το καλό του κόμματος. Για το καλό της κυβέρνησης. Μα πάνω απ΄ όλα για το καλό της χώρας.

Ο Θεοδόσης Ζερβουδάκης σχολίασε με τον δικό του ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο το νέο κυβερνητικό σχήμα που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τον ανασχηματισμό και ευχήθηκε «καλή θητεία» σε όλους με αναρτήσεις που έκανε στις σελίδες του στα social media.

Ο αδελφός Άδωνις Γεωργιάδης

Μια από τις πιο ξεχωριστές αναρτήσεις ήταν εκείνη για έναν πολιτικό, που θεωρεί αδελφό του και μέλος της οικογένειάς του, τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος παρέμεινε στο πόστο του στο υπουργείο Υγείας για να συνεχίσει το απόλυτα πετυχημένο έργο της «ανάστασης» του ΕΣΥ.

«Εδώ τα λόγια σταματούν… Όχι γιατί μιλάμε για την οικογένειά μου, αλλά γιατί μιλάμε για τον μακροβιότερο Υπουργό Ανάπτυξης , τον πιο πετυχημένο σε αντιστοιχία χρόνου Υπουργό Εργασίας, αλλά και τον Αποτελεσματικότερο Υπουργό Υγείας….. Αυτός είναι ο αδελφός μου @AdonisGeorgiadi
που ο @PrimeministerGR @kmitsotakis επιβράβευσε & ανανέωσε την εμπιστοσύνη του αφήνοντας του το δύσκολο χαρτοφυλάκιο της Υγείας όλων των συμπολιτών μας !!! Αδελφέ μου καλή συνέχεια στο απόλυτα πετυχημένο & δύσκολο έργο σου….Πάντα δίπλα σου…. Συνεχίζουμε!», έγραψε ο Θεοδόδης Ζερβουδάκης.


Για τον Κώστα Γκιουλέκα νέο υφυπουργό Μακεδονίας/Θράκης ο Θεοδόσης Ζερβουδάκης ανέφερε:

Για τον Γιάννη Βρούτση τόνισε:

Με τον επί πολλά χρόνια φίλο μου Υφυπουργό αθλητισμού @VroutsisGiannis
που παραμείνει στο πόστο του και χαίρει την πλήρη εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού μας @kmitsotakis
Καλή συνέχιση στην θητεία σου Γιάννη μου ! Συνεχίζουμε!

Στον Ιάσων Φωτήλα και τον Βασίλη Οικονόμου ευχήθηκε:

Δύο καλοί φίλοι μου @IasonFotilas @OikonomouVasili Σήμερα αναλαμβάνουν καθήκοντα στην κυβέρνηση της @neademokratia του @kmitsotakis
Εύχομαι καλή θητεία και αυτούς δύο καλούς μου φίλους! Συνεχίζουμε!

Για τον Μάκη Βορίδη που παρέμεινε στο υπουργείο του ανέφερε:

Παραμένει Υπουργός Επικρατείας στο πλευρό του Προέδρου μας και @PrimeministerGR
@kmitsotakis Εχεί δώσει δείγματα γραφής πολλά έτη….. Καλή συνέχεια στο έργο σου καλέ μου φίλε @MakisVoridis Συνεχίζουμε!

Για τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη επισήμανε:

Αναγνωρίστηκε το έργο του Κάι τα πεπραγμένα του από τον @PrimeministerGR
@kmitsotakis και ο @kyranakis παραμένει στο πόστο του που είναι απαιτητικό, δύσκολο και δίνει όμως λύσεις!! Καλή συνέχεια στο έργο σου φίλε! Συνεχίζουμε!

Για τον Χρήστο Σταϊκούρα τόνισε:

Η παραμονή του @cstaikouras στο δύσκολο Υποδομών & μεταφορών λέει πολλά, ο Χρήστος έχει δώσει πετυχημένα δείγματα γραφής επί πολλά συναπτά έτη & σήμερα ήρθε ακόμα ανανέωση της εμπιστοσύνης του @PrimeministerGR @kmitsotakis

Χρήστο μου καλή συνέχιση στο έργο σου φίλε… Συνεχίζουμε!

Για τον Παύλο Μαρινάκη ο Θεοδόσης Ζερβουδάκης ανέφερε:

Άξιος, Εργατικός, Αποτελεσματικός για αυτό παραμένει στο πλευρό του Προέδρου μας & με τόσο υψηλά καθήκοντα….Μαζί με τον @pavlmarin
Συνεχίζουμε!

Για τον Τάκη Θεοδωρικάκο που επέστρεψε στην κυβέρνηση αναλαμβάνοντας το νευραλγικό υπουργείο Ανάπτυξης τόνισε:

Περάσαμε πολλά μαζί… δώσαμε μεγάλες μάχες…. το αποτέλεσμα τών εκλογών επιβράβευση των προσπαθειών και του αγώνα μας….. Μαζί με τον πολύ καλό μου φίλο Και Υπουργό Ανάπτυξης πλέον @theodorikakosp
Συνεχίζουμε!

Ο Θεοδόσης Ζερβουδάκης δεν ξέχασε και τους ανθρώπους που δεν είναι σε κάποιο κυβερνητικό πόστο, αλλά αποτελούν την καρδιά και τη ψυχή της ΝΔ, όπως τον Γιάννη Σμυρλή για τον οποίο επισήμανε:

Σε όλο αυτό το έργο δεν είναι μόνο οι υπουργοί μας αλλά και ολόκληρη η καρδιά της παρατάξεως μας…… Αυτή η καρδιά χτυπάει καθημερινά στα κεντρικά μας στην Πειραιώς….Μαζί με τον καλό μου φίλο και Γενικό Διευθυντή της @neademokratia @YSmyrlis που έχει συμβάλει στα μέγιστα μέχρι σήμερα & συνεχίζει καθημερινά!! Συνεχίζουμε!

 

Για τον Κωστή Χατζηδάκη ανέφερε:

Η παραμονή του @K_Hatzidakis στο Υπουργείο οικονομικών δείχνει πολλά,την εμπιστοσύνη του @PrimeministerGR @kmitsotakis στο πρόσωπο του αλλά και πως το έργο που παράγει είναι πετυχημένο.. Κωστή μου Καλή συνέχιση της θητείας φίλε….. Συνεχίζουμε!

Στον Νίκο Παναγιωτόπουλο που επανήλθε στη κυβέρνηση ευχήθηκε:

Έχει διατελέσει ένας από τους καλύτερους Υπουργούς Άμυνας της Ελλάδος αυτό αναγνωρίστηκε από τον @PrimeministerGR @kmitsotakis και για αυτό ο καλός μου φίλος @npanagioto
επιστρέφει στην κυβέρνηση…. Νίκο μου καλή θητεία…. Συνεχίζουμε!

Για τη Νίκη Κεραμέως και τον Κώστα Καραγκούνη που θα βρίσκονται πλέον στο υπουργείο Εργασίας τόνισε:

Το υπουργείο Εργασίας περνά σε σταθερά χέρια και νέα τροχιά….@nkerameus & @k_karagounis
ξέρουν καλά τι πρέπει να κάνουμε θερμά συγχαρητήρια και στους δύο καλούς μου φίλους!

Για τους Βασίλη Οικονόμου και Βασίλη Σπανάκη επισήμανε:

Δύο ακόμα καλοί μου φίλοι αναγνωρίστηκε η προσφορά τους από τον @PrimeministerGR
@kmitsotakis είναι οι νέοι Υφυπουργοί Υποδομών & Μεταφορών @OikonomouVasili
& Εσωτερικών @vspanakis Καλή θητεία και καλή επιτυχία και στους δύο ….. Συνεχίζουμε!

Ο αγώνας και η ειδική αναφορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο Θεοδόσης Ζερβουδάκης έκανε ειδική αναφορά και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Σε μια από τις αναρτήσεις ο γνωστός επιχειρηματίας και στέλεχος της ΝΔ θυμήθηκε μια ξεχωριστή συνάντηση που είχε μαζί με τον αγαπημένο του γιο με τον πρωθυπουργό.

Όταν από μικρή ηλικία μαθαίνεις το παιδί σου να είναι στήν σωστή πλευρά της ιστορίας…..Με τον Γιο μου Θανάση και τον Πρωθυπουργό @kmitsotakis τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπα δημόσια….ο Κυριάκος Ξέρει , Θέλει & μπορεί….Όλοι μαζί στο πλευρό του!!, έγραψε ο Θεοδόσης Ζερβουδάκης.

Σε μια άλλη ξεχωριστή ανάρτηση από μια άλλη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο γνωστός επιχειρηματίας τόνισε:

Με αυτό το χαμόγελο αισιοδοξίας που είχαμε σε όλο το προεκλογικό αγώνα,με αυτό συνεχίζουμε να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία για ακόμα μια φορά! Στο πλευρό του Πρωθυπουργού & Προέδρου της @neademokratia @kmitsotakis Συνεχίζουμε! #Metonkyriako

Ο Θεοδόσης Ζερβουδάκης μίλησε και για τον αγώνα που δίνει με την ΝΔ και επισήμανε:

Όταν έχεις αγωνιστεί από μικρός για αυτή την παράταξή,όταν έχεις γυρίσει την Ελλάδα μας 50 φορές από άκρη σε άκρη, όταν μαζί με την την οικογένειά σου βρίσκεσαι στην πρώτη γραμμή όλων των αγώνων διαχρονικά….. Και όταν βλέπεις αυτή η παράταξη εδώ και μισό αιώνα να κρατά το τιμόνι της πατρίδος μας και να είναι στήν σωστή πλευρά της ιστορίας με “Καπετάνιο” τον Πρόεδρο μας & Πρωθυπουργό @kmitsotakis Τότε το μόνο που νιώθεις είναι τιμή και υπερηφάνεια! Συνεχίζουμε!

.

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *