Τάκης Θεοδωρικάκος στην ανάληψη του υπουργείου Ανάπτυξης: «Δεσμεύομαι οτι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθώ στις ευθύνες – Ευχαριστώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη»

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος επέστρεψε στην κυβέρνηση καθώς αναλαμβάνει το υπουργείο Ανάπτυξης.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέφερε τον Τάκη Θεοδωρικάκο σε υπουργικό πόστο δείχνοντας την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό του και φυσικά την εμπιστοσύνη του στο τεράστιο έργο που έκανε ο Τάκης Θεοδωρικάκος στις προηγούμενες θητείες του στα υπουργεία Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη.

Στην ανάληψη του υπουργείου Ανάπτυξης ο Τάκης Θεοδωρικάκος ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη του και δεσμεύτηκε ότι θα κάνει τα πάντα για να ανταποκριθεί στις ευθύνες του νευραγλικού υπουργείου που ανέλαβε.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος δεν ξέχασε και τον προκατοχό του, τον τέως πλέον υπουργό Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκας και έπλεξε το εγκώμιό του.

Αναλυτικά ο νέος υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανέφερε:


«Δεσμεύομαι οτι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθώ στις ευθύνες – Ευχαριστώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη»


Να ευχαριστήσω τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη που μου δειχνει με το να μου αναθέσει τα καθήκοντα του υπουργού αναπτυξης.

Δεσμεύομαι οτι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθώ στις ευθύνες.

Αναλαμβάνω ευθύνες από ένα άξιο υπουργό, άξιο στέλεχος και φίλο μου τον Κώστα Σκρέκας. Έχει υπηρετήσει την πατρίδα από δύσκολα πόστα. Έκανε σκληρή δουέια σε δύσκολες συνθήκες. Το μέλλον του θα ειναι λαμπρό και νέοι κύκλοι δημιουργικής δουλειάς τον περιμένουν το επόμενο διάστημα».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *