Σύσσωμη η κυβέρνηση στο πλευρό του συνδυασμού «Άλμα Μπροστά» του Γιάννη Μπρατάκου – Μαζική στήριξη στην υποψηφιότητα του επιχειρηματία και παρουσιαστή Θεοδόση Ζερβουδάκη για το ΔΣ στο ΕΒΕΑ


Θερμή υποδοχή και μαζική στήριξη της υποψηφιότητας του επιχειρηματία και παρουσιαστή Θεοδόση Ζερβουδάκη στο ΕΒΕΑ κατά την παρουσίαση του συνδυασμού «Άλμα Μπροστά» του Γιάννη Μπρατάκου στο Ζάππειο παρουσία του πρωθυπουργού.


Την προεκλογική ομιλία για τις εκλογές του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών πραγματοποίησε ο υποψήφιος για την προεδρία, Γιάννης Μπρατάκος, στο Ζάππειο Μέγαρο. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι για το ΔΣ του ΕΒΕΑ.

Στη συγκέντρωση έδωσε το «παρών» ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, ο περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος, ο αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νίκος Παπαθανάσης άλλα μέλη του κυβερνητικού σχήματος, καθώς και «γαλάζιοι» βουλευτές.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Θεοδόσης Ζερβουδάκης ήταν στο επίκεντρο της εκδήλωσης καθώς σύσσωμο το υπουργικό συμβούλιο, κυβερνητικοί βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας του δήλωσαν τη στήριξή τους στον αγώνα που δίνει για την εκλογή του στο ΔΣ του ΕΒΕΑ.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση του ΕΒΕΑ κατά την οποία ο Θεοδόσης Ζερβουδάκης συναντήθηκε με υπουργούς, βουλευτές και κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *