Συνάντηση του Νίκου Χαρδαλιά με τον πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας στην Αυστραλία, Βασίλη Παπαστεργιάδη – Τι συζήτησαν


Με τον πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας στην Αυστραλία και πολύ καλό του φίλο, Βασίλη Παπαστεργιάδη, συναντήθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς.


Κατά την συνάντηση τους, συζητήσανε για θέματα «που απασχολούν τους συμπατριώτες μας και την ανάγκη τους για ακόμα μεγαλύτερη διασύνδεση με τη μαμά Πατρίδα», όπως αναφέρει ο κ. Χαρδαλιάς σε σχετική ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Οι Έλληνες της Μελβούρνης είναι μια από τις μεγαλύτερες κοινότητες της ελληνικής διασποράς στον κόσμο», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Αττικής και προσθέτει:

«Στη Μελβούρνη ζει ο μεγαλύτερος πληθυσμός Ελλήνων σε οποιαδήποτε πόλη εκτός Ελλάδας και Κύπρου».

«Η Περιφέρεια Αττικής θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των Ελλήνων της διασποράς, αυτοί κρατούν ζωντανές τις αξίες του Ελληνισμού σε κάθε άκρη της γης», καταλη΄γει


Ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Χαρδαλιά:

«Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχθηκα στο γραφείο μου, τον καλό φίλο και Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας στην Αυστραλία, Βασίλη Παπαστεργιάδη.

Οι Έλληνες της Μελβούρνης είναι μια από τις μεγαλύτερες κοινότητες της ελληνικής διασποράς στον κόσμο.

Στη Μελβούρνη ζει ο μεγαλύτερος πληθυσμός Ελλήνων σε οποιαδήποτε πόλη εκτός Ελλάδας και Κύπρου.

Συζητήσαμε για θέματα που απασχολούν τους συμπατριώτες μας και την ανάγκη τους για ακόμα μεγαλύτερη διασύνδεση με τη μαμά Πατρίδα.

Η Περιφέρεια Αττικής θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των Ελλήνων της διασποράς, αυτοί κρατούν ζωντανές τις αξίες του Ελληνισμού σε κάθε άκρη της γης».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *